fbpx
Barátok közt alternatív befejezés

Megmutatja a Barátok közt alternatív befejezését az RTL Klub

Többféle befejezés is készült a hétvégén lezárt sorozatból. Most az érdeklődők azt is láthatják, mi volt a másik, végül eldobott "B" változat.

A napokban véget ért Barátok közt című sorozatból többféle lezárást is készítettek az alkotók Gigiék, Szonjáék és Berényi Miklós sorsáról. Most a produkció és az RTL Klub megmutatja azt is, miként alakult volna másképp a történet, ha a vágószobában az egyes karakterek sorsáról végül a másik változatot fogadják el.

Gigi és Olivér – Ahogy a nézők láthatták

A Várhegyi család boldogabb nem is lehetett volna, hiszen Gigi és Olivér nemrégiben megvásárolta a Rózsa Kávéházat, ám emiatt az esküvőjüket elhalasztották. Olivér kislánya, Panni azonban a Mátyás király tér lakói segítségével meglepetés esküvőt szervezett, ami mesésen alakult.

Gigi és Olivér – Ahogy alakulhatott volna

Az esküvő után, miközben Gigi és Olivér lubickol a felhőtlen boldogságban, megjelenik valaki, akiről azt gondolták, hogy már nem is él, ám feltűnése gyökeresen megváltoztatja mindannyiuk életét, sőt lehet, hogy a frissen kötött házasságot is érvényteleníti…

 Szonja és Vince – Ahogy a nézők láthatták

Szonja és Vince jó ideje küzdött azért, hogy gyermekük legyen, ám számos megpróbáltatás után nem is egy, hanem két babájuk lesz, szinte egyszerre. Ugyanis várandós barátnőjük, Maja képtelen elfogadni gyermekét, ezért Vincéék örökbe fogadhatják. Közben kiderül, hogy bár Szonja abbahagyta a hormonkezelést, a lombikprogram mégis sikeres volt, így saját gyermekük is születhet.

Szonja és Vince – Ahogy alakulhatott volna

Vince lelkesen újságolja a rosszulléttel küzdő Szonjával, hogy bár lemondtak a saját utódról, mégis szülők lesznek, hiszen Maja úgy döntött: örökbefogadhatják az ő születendő gyermekét. Szonja örömmel fogadja a hírt, de tragikus fordulat következik be…

Berényi Miklós karakteréhez kapcsolódóan is született alternatív befejezés, amit ide kattintva nézhetnek meg.

A Barátok közt rajongóit érdekelheti az is, lesz-e ismétlés a sorozatból – erre különálló hírünkben kaphatnak választ. A tévészéria utolsó epizódjának nézettségéről itt írtunk.

Még több hír érhető el a Media1-en

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások