fbpx
A Barátok közt befejezésének "B" változata

Megmutatta az RTL Klub, hogyan végződött volna másképp Berényi Miklós sorsa a Barátok közt utolsó perceiben

Mi történhetett volna Berényi Miklóssal, ha az alkotók végül nem azt a változatot tűzik képernyőre, ami szombat este végül adásba került, hanem a másik alternatívát? Íme a történet alternatív, „B” típusú befejezése.

Mint arról korábban beszámoltunk, hasonlóan a nagy nemzetközi produkciókhoz, a Barátok közt alkotói többféle befejezést is készítettek több karakter sorsáról. Az alkotók csak az utolsó pillanatban döntöttek arról, hogy melyik változat kerül az RTL Klub képernyőjére a történet részeként. (A többféle verzió elkészítésének az is volt az oka, hogy mint arról beszámoltunk, valaki az év elején kiszivárogtatta a 120 oldalas forgatókönyvet, a csatorna pedig tartott a spoilerveszélytől, és szerette volna az utolsó pillanatig fenntartani az izgalmat a sorozat körül.)

A tévészéria utolsó epizódjának sugárzása előtt a rajongók körében a legnagyobb várakozás Berényi Miklós sorsának alakulását előzte meg, hiszen ő csaknem két éve kómában feküdt a történet szerint. (A valóságban a sorozat főszereplőjét alakító Szőke Zoltán 2019-ben felmondott, majd nem sokkal később a TV2 Bödörék című sorozatához szerződött le.) A Barátok közt befejezéséhez közeledve azonban kiderült, hogy a karaktert alakító színész visszatér az utolsó jelenetekre, így mindenki biztos lehetett abban, hogy sorsfordító szerepe lesz.

A nézők a tévében végül azt láthatták, hogy Berényi Timi (a sorozat története szerint Berényi Miklós lánya) már hosszú ideje képtelen elengedni az édesapját, emiatt komoly betegség is kialakult nála. Most azonban a lány mégis megpróbált elköszönni Berényi Miklóstól, mert így talán mindkettőjüknek könnyebb lesz. A drámai pillanatokban váratlan fordulat következett be, hiszen Berényi Miklós felébredt a kómából.

A csatorna azonban most megmutatta, hogy a másik, végül eldobott verzióban milyen szomorú befejezés következett volna be.

Egyébként két másik történetszál, Gigi és Olivér, valamint Szonja és Vincze története is kapott alternatív befejezést – ezt szintén megmutatta az RTL azóta.

A Media1 a Barátok közt gyártócégének a Barátok közben található kertjében, a sorozat alkotóival együtt nézte a 23 év után befejeződő RTL-es tévésorozat utolsó perceit szombaton. Képes-videós-írásos beszámolónk itt érhető el.

A napokban megírtuk azt is, hogy mit válaszolt az RTL Magyarország arra, hogy tervezi-e vagy sem, hogy leadja a 23 évet felölő tévésorozatot ismétlésként valamelyik csatornáján – erről itt érhető el különálló írásunk a válasszal.

Még több tartalom érhető el a Media1.hu-n! Csatlakozzon hozzánk Facebookon!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások