fbpx
Jakab Péter

A Jobbik elnöke végrehajtási eljárást indított a Fejér Megyei Hírlap ellen

Hiába mondta ki jogerős ítélet, hogy valótlanságot közölt a Fejér Megyei Hírlap a pártelnökről és kötelezte a bíróság jogerős ítélettel helyreigazításra a lapot, a kormánypárti médiaholding lapja nem tett eleget a bírósági kötelezésnek. Ezt próbálja a Jobbik végrehajtóval érvényesíttetni.

Még tavaly nyáron történt, hogy a Fejér Megyei Hírlap az online felületén azt a valótlanságot közölte a Jobbik elnökéről, hogy a fiatalok körében a népszerűségét egy manipulált fényképpel próbálta bemutatni a Facebook-oldalán.

Jakab Péter ezután próbált helyreigazítást kérni, de a KESMA lapja nem tett eleget a kérelemnek. A politikus ezután bírósághoz fordult, ahol meg is nyerte az általa indított sajtópert, és helyreigazításra kötelezték a lapot. Az ennek ellenére nem tett eleget az ítéletnek.

A Jobbik közleményében azt írja az ügyről:

„A Fidesz lakájmédiája nem csak hazudik, de a törvényeket sem tartja be, így semmibe véve egy jogerős bírósági ítéletet is. (…) Bármennyire is nem szeretnek azonban igazat írni, most kénytelenek lesznek, ugyanis a Jobbik elnöke végrehajtási eljárást indított ellenük, végső esetben akár rendőri közreműködéssel, de közölniük kell végre az igazságot is.”

Még több hír érhető el a Media1-en. Követhet bennünket Facebookon is!

Borító: Jakab Péter, a Jobbik elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások