fbpx
Takács Bence, a HírTv új képernyőse, a TV2 volt munkatársa

A TV2 Tényektől érkezik a HírTV új képernyőse

Takács Bencével bővül a kormánypárti médiaholding tévécsatornájának stábja.

Takács Bence július 1-jétől a HírTV Híradójában fogja tájékoztatni a nézőket, derül ki a csatorna a Media1-hez eljuttatott hétfői közleményéből. A HírTV közleményében idézik Takács Bencét, aki azt mondta, hálás, hogy eddig a TV2 Tények csapatánál dolgozhatott, de megtisztelőnek tartotta  a hírtévés ajánlatot, mert arra

„ minden hírújságíró büszkén mondana igent”.

A kormánypárti hírcsatorna új képernyőse hozzátette:

„a klasszikus hírműfaj az, ahol igazán elememben érzem magamat és nagyon várom már a közös munkát”.

A budapesti születésű műsorvezető eredetileg színésznek készült, majd a Nemzeti Színiakadémia befejezése helyett a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán diplomázott. 2006-ban megszerezte a hivatalos előadóművészi végzettséget mint vers- és prózamondó. Képernyős pályafutását a Hegyvidék TV-ben kezdte, később az Echo TV-ben és az MTVA-ban folytatta, emellett a Lánchíd és a Katolikus Rádió szerkesztő-műsorvezetője, bemondója volt. Két évig a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatói posztját is betöltötte. Az évek során több előadói estje volt (Szakcsi Lakatos Bélával vagy éppen AG Weinbergerrel), illetve könyvei jelentek meg. 2019-től volt a TV2 munkatársa, ahol előbb a Mokkában majd a Tényekben találkozhattak vele a nézők. A Mondj Te is egy verset Kulturális Egyesület alapító-elnöke, egyetlen MMA-ösztöndíjas mint versmondó. Tanít a Károli Gáspár és a Metropolitan Egyetemen, illetve osztályvezető tanár a TV2 Akadémián.

Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója is megszólalt:

„Örömmel tölt el bennünket, hogy Takács Bence személyében egy tapasztalt és hiteles műsorvezető csatlakozik képernyőseinkhez. Biztosak vagyunk benne, hogy nézőinket maximális felkészültséggel és informatívan fogja tájékoztatni hírműsorainkban. Ezúton is üdvözlöm őt a stábunkban és kívánom neki, hogy érezze jól magát az új televíziós »otthonában«”

Még több hír érhető el a Media1-en! A HírTV-vel kapcsolatos írásaink itt érhetők el, a TV2 Tényekről itt írtunk.

Borító: Takács Bence, a HírTV új műsorvezetője.  Fotó: HírTv sajtóosztály
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások