fbpx
SzemLÉLEK értékmagazin

Kirúgták a főszerkesztőt, beszüntette működését a SZEMlélek

A Felebarátok Egyesület megszüntette a főszerkesztő mellett a kreatív igazgató munkaviszonyát is.

Honlapján és Facebook-oldalán számolt be arról a SZEMlélek szerkesztősége, hogy beszünteti tevékenységét. A szerkesztőségi közlemény szövege szerint

„a Felebarátok Egyesület elnöke, Ikotity István 2021. február 18-án egyoldalúan felmondta február 1-re visszadátumozva a SZEMlélek értékmagazin főszerkesztőjének és a SZEMlélek médiacsoport kreatív igazgatójának megbízását. Ez a döntés ellentétes a Felebarátok Egyesület elnökségének szándékával.”

Hozzátette a közlemény, hogy a kialakult helyzet rendezéséig nincs lehetőség az értékmagazin felelős szerkesztésének folytatására.

Ezek szerint tehát valamiféle belső konfliktus miatt alakul így az oldal sorsa, de nem részletezték ennél jobban.

A Felebarátok Egyesület (FBE) egy katolikus közösség, melynek fő célja, hogy a katolikus egyház tanítását hatékonyan és hitelesen közvetítse a magyar társadalom közössége felé, erősítve ezáltal a katolikus identitást, valamint fontos közvetítő szerepet betöltve az egyházhoz tartozók és az egyházhoz nem tartozók között.

Az FBE a SZEMlélek értékmagazin mellett a szemle.hu hírgyűjtőt is működteti. A SZEMlélek élén tavaly októberben volt egyszer főszerkesztőváltás, de akkor békés formában: ekkor vette át a lap irányítását Sáhó Eszter főszerkesztő Gégény Istvántól, aki kreatív igazgatói posztot kapott ezután. Most őket bocsátották el.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások