fbpx
Mészáros Lőrinc a HírTV Célpont című műsorában korábban

A Kúrián is pert vesztett Mészáros Lőrinc a Válasz Online ellen

Orbán Viktor felcsúti barátjával kapcsolatban a Fővárosi Ítélőtábla után a Kúria is a Válasz Online-nak adott igazat, nem pedig a gázszerelőből lett világhírű milliárdosnak, sőt kimondták, amit a volt polgármester vitatni próbált korábban, hogy Mészáros nagyon is közszereplő.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Mészáros Lőrinc„Ránk küldték Mészáros Lőrinc embereit: viszik a Heti Válasz-hagyatékot” címmel másfél éve megjelent írás miatt perelte a Válasz Online-t. Mészáros azon fakadt ki, hogy egy érdekkörbe sorolták őt és a hetilap maradékát (archívumát, jogait) elhappoló figurákat.

Ezt követően a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen már elutasította a keresetét, de az üzletember nem hagyta annyiban, és mint arról most a Válasz Online beszámolt, a Kúriáig is elment. A legfőbb bírói fórum azonban amellett, hogy végérvényesen igazat adott a Heti Válasz egykori munkatársai által indított lapnak, azt is kimondta, amit az érintett egy ideje vitatni próbál. Konkrétan azt, hogy Mészáros közszereplő,

így „a személyével kapcsolatban a vélemény-nyilvánítás lehetőségei az átlagosnál jóval tágabbak”.

Korábban Mészáros számos médiumot megkeresett, hogy távolítsanak el vele kapcsolatos anyagokat, mert a volt felcsúti polgármester nem tartja magát közszereplőnek. A cenzúrázni próbált lapok ellenszegültek a mészárosi cenzúrakísérletnek.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!