fbpx
Hajdú Péter, a life Tv-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója

Új tévécsatornát indít Hajdú Péter és Mészáros Lőrinc válófélben lévő felesége

A Mészárosné Kelemen Beatrixhoz tartozó és Hajdú Péter vezette Media Vivantis Zrt. az ígéret szerint szeptemberben indítja el legújabb tévécsatornáját a meglévők mellé. A Life TV is újdonsággal jelentkezik hamarosan.

Az, hogy Mészárosné Kelemen Beatrix cégének televíziós portfóliója egy újabb csatornával bővül, egy Origón ma megjelent cikkből derül ki, mely idézi a honlapnak nyilatkozó Hajdú Pétert, a Life TV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatóját.

Mészárosné Kelemen Beatrix a közmédia vendégeként. fotó: Youtube
Mészárosné Kelemen Beatrix a közmédia vendégeként korábban. fotó: adáskép / YouTube

Hajdú Péter több információt a tévécsatornával kapcsolatban egyelőre nem mondott a 2021. szeptemberi induláson túl, még a csatorna tematikáját sem volt hajlandó elárulni.

Elmondta viszont, hogy napi ötórányi saját gyártású műsorral jelentkezik a Life TV februártól. Napi reality is lesz egy órában Van életünk címmel, és többek között olyan szereplőkkel mint Gáspár Győző, Berki Krisztián vagy épp Nagy Alekosz.

A műsor főműsoridőben lesz látható a csatornán, este hét és nyolc között. Műfaját tekintve scripted reality (azaz dokumentarista, forgatókönyvvel ellátott valóságshow) lesz, és a TV2-ről megismert Édes élet című műsorhoz hasonlít majd.

Ahogyan arról a Media1 is beszámolt korábban, reggeli műsort is indít a Life Tv, Ébredj velünk! címmel, amely egy élő, háromórás műsor lesz minden hétköznap, reggel 7-től fél 10-ig.

Hajdú Pétert nemrég nagy összegű költségvetési csalásért (áfacsalásért) ítélték el, de a bíróság mentesítette őt olyan jogkövetkezményektől mint például a cégvezetéstől való eltiltás, Mészárosné pedig megtartotta a tévést a cég élén.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Borítókép: Hajdú Péter, a life Tv-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója. Fotó: Life TV
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások