fbpx
Várkonyi Andrea a Life TV-nél

Mészáros Lőrinchez köthető villába költözött Várkonyi Andrea új médiacége

A Life TV-s volt műsorvezető új cége, a Whitedog Media Kft. székhelye épp arra az Andrássy út 105. szám alá került Érdről, ami Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz és a TV2-tulajdonos Vida Józsefhez köthető.

Arra, hogy miért pont oda költözött a médiacég, Várkonyi Andrea annyit mondott a Népszavának, hogy a Whitedog Media Kft. piaci alapon bérli a székhelyéül is szolgáló sugárúti irodáját.

A tavaly szeptemberben, a Mészáros Lőrinc volt felesége által tulajdonolt Life TV-től történő meglepetésszerű távozásakor 10 millió forint törzstőkével, a cégbíróságon bejelentett médiacéget eredetileg még egy érdi címen alapították, és decemberben költöztek a budapesti Andrássy útra.

Az új székhelyként megjelölt villát eredetileg a kogartos milliárdos Kovács Gábor egyik érdekeltsége szerezte meg az állami Magyar Fejlesztési Banktól 2006-ban, majd 2014-ben a takarékszövetkezeti integrációval megbízott Spéder Zoltánhoz vándorolt az épület. A később Orbánnál kegyvesztetté lett és szinte mindenhonnan kiszorított Spédertől a palota egy időre a miniszterelnök veje, Tiborcz István és a kormányfő barátja, Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Appeninn nevű ingatlankezelő társasághoz került. Időközben Tiborcz és Mészáros is kiszállt az Appeninnből, az ingatlan mégis Mészáros közelében maradt a tulajdonjogot megszerző A105 Realty Project Kft-nek köszönhetően – írja a lap.

Update:

Időközben a Telex is foglalkozik a témával: egy olvasótól származó közös utcai lesifotót is közölnek Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: Várkonyi Andrea műsorvezetőként a Life TV-n
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások