fbpx
Mediaworks

Arany János lett a Mediaworks marketingigazgatója

A Google magyarországi irodájának egykori alapítótagja a kormányközeli médiaholding marketingfeladatai mellett a Salesworks nevű reklámértékesítő ház értékesítési vezetői feladatait is ellátja.

A kinevezés – melyről a HVG Hetilap írt elsőként – a mediaworks.hu honlapon is látszódik már. A honlapon mint értékesítési és marketingigazgatót szerepeltetik a menedzsment tagjaként.

Arany János karrierjét menedzsment tanácsadóként kezdte, majd az Oracle-nél vezette a technológiai termékek kkv és partneres értékesítését. Alapító tagja a magyar Google irodának, részt vett a Google termékeinek a magyar piaci bevezetésében és vezette a magyar és regionális hirdetőkkel való kapcsolatok kialakítását és a ügynökségi hálózat felépítését. A Google után a regionális TEN Media ügyvezetője és értékesítési igazgatója, majd a SAP Customer Experience üzletágának a vezetője volt, ahol a szoftvercég CRM, marketing és e-kereskedelmi termékeinek a magyar piaci értékesítését irányította.

A Mediaworkshöz az Isobar után ment, ahol regionális üzletfejlesztési vezetőként építette a globális cég CRM üzletágát.

Arany János, a Mediaworks értékesítési- és marketingigazgatója
Arany János, a Mediaworks értékesítési- és marketingigazgatója Fotó: mediaworks.hu

A kormányközeli médiaholdinghoz olyan termékek tartoznak mint például a Magyar Nemzet, a 888.hu, az Origo, a Metropol, vagy például az összes megyei napilap.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Fotó: A Mediaworks székháza a Népszabadság egykori épületében a Bécsi úton. Fotó: Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások