fbpx
HG Media - Kod Media

Az Indamediától igazolt új digitális hirdetési vezetőt a KOD Media

Nagy Tamás lett a KOD Média Kft. digitális hirdetési vezetője.

Nagy Tamás 2018-tól az Index hirdetési felületeinek értékesítését végző Indamedia sales house értékesitési mendzsere volt, azt megelőzően két éven át a miskolci Tudomány és Technika Háza marketing vezetője volt.A

A HG Média Kft. hirdetési felületeinek értékesítését végző KOD Média digitális hirdetési vezetőjeként feladata az online fejlesztések szakmai koordinálása, valamint egy önálló online értékesítési csapat felépítése és a KOD Média pozíciójának megszilárdítása a hazai digitális piacon.

Nagy Tamás elmondta:  „A 2020-as év új kihívások elé állította a reklámpiacot, hiszen mind a fogyasztói szokások, mind a hirdetői elképzelések és reklámkampányok megváltoztak, amihez a hazai vezető sales house-oknak és kiadóknak egyaránt alkalmazkodniuk kellett. Az előző év tapasztalata, hogy azok a hirdetők is megjelentek az online térben, amelyek eddigi kommunikációjára ez nem volt jellemző. Ez a gondolkodás 2021-ben is masszívan jelen lesz a piacon.”

A nemrég kinevezett vezető szerint a piaci változások nagy nyertese lehet a KOD Média, mivel a nyomtatott média, a rendezvény és a rádiós hirdetési piac után most már az online hirdetési szektorban is jelen vannak, így átfogó  megoldásokat tudnak kínálni a hirdetőknek.

Nagy Tamás, KOD Media digitiális értékesítési vezető
Nagy Tamás, a KOD Media digitiális értékesítési vezetője

Hanák Tamás, a KOD Média Kft. ügyvezetője elmondta: a pozíciót újonnan hozták létre, mert mind az eddigi, mind a tervezett online fejlesztések, illetve stratégiai értékesítési megállapodások szükségessé tették az önálló digitális csapat létrehozását.

A HG Média Kft. 2020 második félévében lépett be a digitális térbe a hamuesgyemant.hu és az influenszer világra fókuszáló Ifaktor.hu oldalakkal, de hozzájuk tartozik a haszon.hu és haszonagrar.hu, valamint a Drive.hu weboldal értékesítése, melyet a KOD Média kizárólagos megbízással végez. A hirdetési felületek értékesítése mellett a társaság technológiai oldalon is képviselteti magát a digitális világban, a német Wagawin Gmbh. Living Ads mobil hirdetési technológiája – amelyet a KOD Média 8 országban kizárólagosan képvisel – is részét képezi az értékesítési portfóliónak.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások