Unilife felsőoktatási portál

UniLife néven fiatalokat célzó új online lapot indított a kormányközeli KESMA

A közel félezer médiaterméket tulajdonló médiaholding legújabb termékével a pályaválasztás környékén álló, fiatalabb generáció tagjait kívánja megszólítani.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Unilife.hu néven indított oktatási hírekkel, fogalmakkal, pályaválasztást segítő tartalmakkal és a mindennapi egyetemi lét kihívásaival is foglalkozó portált a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó Mediaworks. A hirtv.hu az új honlap elindulásáról beszámoló híre szerint az UniLife egyaránt szólni kíván a felvételi előtt álló fiatal közönségnek és szüleiknek, valamint a már egyetemi tanulmányaikat folytató hallgatóknak. Az új weboldal interaktív felületén az ellenőrzött felsőoktatási hírek és információk mellett szórakoztató tartalmak is megtalálhatók lesznek.

Az új oldalon életút, pénzügyek, egyetem, kvíz, karrier, szabadon rovatok köré sorolva közölnek tartalmakat.

Az UniLife főszerkesztője Pintér Lívia, a Figyelő Felsőoktatási Rangsorának felelős szerkesztője lett. A Figyelő felsőoktatással kapcsolatos oldalaiból is át fognak emelni tartalmakat az UniLife-ra.

A jövőben a Felsőoktatási Rangsor is az UniLife szerkesztőségének égisze alatt készül majd.

Az Unilife-ot működtető médiaholdinghoz olyan kormánypárti termékek tartoznak a Figyelő mellett mint például az Origo, a Mandiner, a Ripost, a Metropol, a HírTV, a Magyar Nemzet, az összes megyei lap vagy épp a Retro Rádió.

További médiával kapcsolatos híreket és cikkeket talál a Media1-en! Feliratkozhat a Media1 hírlevelére és az RSS-csatornánkra, valamint követhet bennünket a Facebookon is, hogy garantáltan ne maradjon le a tartalmainkról!

Szóljon hozzá!