fbpx
Curtis a TV2 Sztárban sztár című műsorának 7. adása előtt

A TV2 többmilliós büntetéssel fenyegeti Curtist

A rapper múlt vasárnap szerződése ellenére nem ment el a Sztárban Sztár élő adására. A történtek miatt komoly szankciókkal fenyegeti a csatorna.

Széki Attila, művésznevén Curtis múlt vasárnap nem jelent meg a TV2 Sztárban Sztár című nagyszabású tévéshow hetedik évadának elődöntőjében. Sokáig a műsorvezető és a műsor többi készítője sem tudta a távolmaradásának az okát, de végül kénytelenek voltak kizárni a versenyből.

A rapper végül másnap adott választ a közösségi médiában arra, hogy miért nem vett részt az élő műsorban. Édesapja hiánya kínozta, nem érezte úgy, hogy részt tudna venni egy szórakoztató műsorban november 1-jén, halottak napján.

A bejegyzést Curtis azóta eltávolította, de egyes helyeken még fellelhetők a rapper szavai:

„Sziasztok.
Sajnos a tegnapi nap így alakult…
Vasárnap volt! Mindenszentek…édesapám hiánya feldolgozhatatlan, még ennyi év távlatából is.
Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni…
Tudom egy előadónak “szuperhősnek” kell lennie. Én nem vagyok az!
Ember vagyok!”

A TV2-nél nem fogadták jól a történteket. A csatorna a Media1-hez is eljuttatott szerdai közleményében az áll, hogy Curtis cserben hagyta a rajongóit, a Sztárban Sztár nézőit és stábját, így kénytelenek megtenni a szükséges jogi lépéseket.

Mint írják, lehetőséget biztosítanak számára, hogy a döntőben egy közös produkció keretén belül bocsánatot kérjen a nézőktől, díjazásban azonban nem fog részesülni ezért.

A rapper szerződése a TV2-vel kitér a produkció veszélyeztetésére is. A Bors értesülései szerint hozzávetőlegesen 6 millió forint kötbért állapíthatnak meg a távolmaradása miatt.

A műsor döntőjére november 8-án fog sor kerülni, ekkor derül ki, hogy Tóth Andi, Szabó Ádám vagy Vastag Csaba nyeri majd el a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet, és ekkor láthatják a nézők újra Curtist is a színpadon. Feltéve persze, hogy ezúttal elmegy a műsorba.

Borító: Curtis a TV2 Sztárban sztár című műsorának 7. adása előtt
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások