fbpx

szankció

Juhász Péter a TV2 Média Csoport székházánál 2023. április 19-én.

A TV2 előtt akciózott Juhász Péter

Megélhetési bevándorlónak nevezte a TV2 vezérigazgatóját Juhász Péter a televízió székháza előtti performansz során. A volt ellenzéki politikus azt kifogásolja, hogy a TV2 nem nem tartja be a magyar jogszabályokat, illetve a bíróság jogerős ítéletét, tehát nem közli, hogy 16 alkalommal hazudtak Juhászról.

Juhász Péter.

Juhász Péter a börtönben próbált lobbizni Schadl Györgynél a TV2 ellenében

Mint arról korábban a Media1 már beszámolt, Juhász Péter, az Együtt korábbi társelnöke pert nyert a TV2 ellen, ám az jogerős ítéletek ellenére nem hajlandó beolvasni, hogy összesen 16 alkalommal hazugságot közölt, ezért inkább néhány hetente kifizeti a kiszabható maximális, 500 ezer forint összegű végrehajtási bírságokat. A volt politikus most elment az üggyel összefüggésben Schadl Györgyhöz, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar épp letartóztatásban lévő elnökéhez egy budapesti börtönbe.

Az ATV vezérlője

Rendkívüli élő kapcsolásra készül az ATV

Műsorváltozás lesz az ATV-n David Pressman amerikai nagykövet holnapi, rendkívüli budapesti sajtótájékoztatója miatt. Sajtóhírek szerint az amerikai kormány szankciókat jelent be a magyar kormánnyal szemben.

Marsi Anikó, Gönczi Gábor, a Tények műsorvezetői és a Tényeket felügyelő Kökény-Szalai Vivien, a Tv2 hírigazgatója

Újabb félmilliós bírságot kapott a TV2, amiért továbbra sem olvassa be a bíróság jogerős ítéletét Juhász Péterrel kapcsolatban – a hírigazgató nem válaszol

A bíróság ismételten pénzbírságot szabott ki a TV2 Zrt.-re, amiért továbbra sem hajlandó beolvasni a Tények című műsorában bocsánatkérést az Együtt volt társelnökéről terjesztett 16 hazugság miatt, holott a bíróság jogerős ítéletében erre kötelezte a televíziót. Gecse Vivien (korábbi nevén Szalai Vivien) hírigazgató több hete nem válaszol a Media1 kérdésére azzal kapcsolatban, történt-e személyi felelősségre vonás a hírigazgatóságon, illetve nem tartja-e felelősnek saját magát a 16 hírhamisítás ügyében és tervezik-e újragondolni a hírszerkesztési gyakorlatukat.

Huth Gergely átveszi az állami díját Kásler Miklós minisztertől

Többszázezres bírságot kapott magánszemélyként Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője szabotázs miatt

Mivel a PestiSrácok elszabotálta a vele szemben meghozott jogerős bírósági ítélet végrehajtását, és még a bírósági végrehajtó felszólítása ellenére sem közölte a Jobbikkal kapcsolatos sajtóhelyreigazítás szövegét, így Huth Gergelynek mint a portál főszerkesztőjének, magánszemélyként kell megfizetnie a 200 ezer forint összegű végrehajtási bírságot. Ez a Fővárosi Törvényszék a Media1 birtokába került végzéséből derül ki.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások