fbpx
A Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada egyik jelmeze

A vártnál később érkezik a Nicsak, ki vagyok? új évada, és újabb műsorváltozás is lesz a TV2-n

Még novemberben, de a várthoz képest némiképp később kerül a TV2 képernyőjére a Nicsak ki vagyok című álarcos műsor 2. évada, mely az Álarcos énekes mellett Friderikusz új maszkos műsorával is megütközhet a nézők figyelméért folytatott küzdelemben. Szintén a TV2-vel összefüggő hír, hogy most hétvégén újra műsorváltozás lesz a csatornán.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az előző hétvégén mindkét nap, szombaton és vasárnap is műsorváltozás volt a TV2-n: szombaton sokkal hosszabbra nyúlt a Dancing with the Stars, vasárnap pedig ugyancsak jóval később fejeződött be a Sztárban sztár című műsor. A változások szinte az utolsó pillanatban derültek ki.

A SorozatWiki a TV2 bejelentése nyomán most arról ír, hogy újabb műsorváltozás lesz az előttünk álló hétvégén és megváltoztatja utolsó napjának programrendjét. A csatorna az október 31-én, 90 évesen elhunyt Sean Connery világhírű skót színész emlékére levetíti az egyik leghíresebb kapcsolódó filmet. Vasárnap 15:20-kor, a Tények előtt a Swing című film helyett az 1989-es Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag lesz látható a TV2-n.

Ennél is fontosabb, hogy a várakozásokkal szemben nem a Sztárban sztár fináléja utáni vasárnap, hanem csak később, november 22-én érkezik a TV2-re a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című nagyszabású álarcos showműsor új 2. évada. A Sztárban sztár utolsó adása után ugyanis A Farm VIP első adása következik majd.

A TV2 álarcos showja Friderikusz új maszkos műsorával és újra az Álarcos énekessel kerülhet szembe

A Nicsak, ki vagyok? vasárnap esténként 18:50-es kezdési idővel lesz látható a műsor már látható promója szerint.

Vagyis mint azt a SorozatWiki megjegyezte, a tavaszihoz hasonló érdekes nézettségi verseny alakulhat ki, hiszen a Nicsakkal szemben az RTL-en éppen az Álarcos énekes lesz látható, sőt Friderikusz Sándor napokban bemutatott új maszkos beszélgetős-időutazós műsorával, az Életünk történetével is szembe kerül (feltéve persze, hogy az RTL Klub addig nem változtat valamit a műsorrendjén.)

Az oldal értesülése szerint a Nicsak 2. évadából 6 új rész készült.

További hírek találhatók a Media1-en! Ha nem akar lemaradni a Media1 híreiről, feliratkozhat RSS-csatornánkra és követhet bennünket a Facebookon is, valamint feliratkozhat napi hírlevelünkre is.

Borítókép: A Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada előző évadának egyik jelmeze. Fotó: TV2 sajtószoba / Media1-archív
Szóljon hozzá!