fbpx
A Sztárban sztár 7. évadának szereplői a TV2 kreatívján

Bejelentette a TV2 a Sztárban sztár idei versenyzőit és a zsűrit

Sok hírességet válogattak össze. A zsűriben többen visszatérőnek számítanak.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A TV2 ma egy budapesti eseményen bejelentette, hogy augusztus 30-án, 18:50-kor kerül először képernyőre a korábban már beharangozott Sztárban sztár című showműsor, vagy ahogy a TV2 nevezte, az ország legnagyobb házibulijának új évada.

A Sztárban sztár című showműsor immáron hetedik évadával jelentkezik a csatornán. A zsűri is megújult és persze 12 új híresség próbálja ki magát vasárnaponként, összesen tíz héten át.

Ők lépnek fel a Sztárban sztár idei évadában

A műsorban fellép többek között Pálmai Anna, Opitz Barbara, Péter Szabó Szilvia, Pély Barna és Vastag Csaba is. Rajtuk kívül szintén megméretteti magát Tóth Andi, Fésűs Nelly, valamint a Rico X Miss Mood formációból ismert YouTube-sztár, Miss Mood is. A férfi versenyzők között találjuk még Curtist, Molnár Tamást, Szabó Ádámot, valamint a Kelemen Kabátban frontemberét, Horváth Boldit.

A zsűri

A zsűriben ezúttal Köllő Babett és Kökény Attila mellett a visszatérőnek számító Bereczki Zoltán és Papp Szabi foglal majd helyet. A műsort Till Attila, Tilla vezeti majd.

Online bejelentkezések is lesznek

Till Attila a TV2 a mai sajtóeseményén elmondta azt is, hogy a Nicsak, ki vagyok? után a Sztárban Sztár adásai alatt is élőben lehet majd bejelentkezéseket látni  a TV2 weboldalán.  A Sztárban Sztár Live közvetítéseket Kadlecsek Krisztián vezeti majd, aki azt ígéri, hogy nem kíméli a sztárokat, mindenre rákérdez és mindent megkérdez.

Elhangzott az is, hogy a TV2 weboldalán ezúttal is lesznek extra videók, és be lehet majd lesni a kulisszák mögé és a próbákra is. A tv2.hu online riportereit és műsorvezetőit a TV2 Akadémia hallgatói közül választják ki. A Sztárban Sztár online riportere Vörös András hallgató lesz, aki 2019-ben kezdett a TV2 Akadémia szerkesztő-riporteri szakán és máris olyan műsorokban dolgozott mint a Fem3 Café, a Nyomd a Gombot Tesó!, a Bezár a Bazár és a Sztárban Sztár leszek!

A TV2 őszi műsorkínálatáról itt írtunk pár napja.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!