fbpx
TV2 Farm VIP

Bejelentette a TV2 a Farm VIP kezdését, szereplőit és a műsorvezetőt

A TV2 új falusi kalandreality-je november 15-én indul.

November 15-én 18:50-től lesz látható  a TV2 új kalandreality-je, a Farm VIP (a nemzetközileg ismert formátum megújított verziója) első epizódja – jelentette be a csatorna vasárnap éjjel. A Farm VIP ajánlója szerint összesen tizennégy szereplő arra vállalkozik, hogy „a hétköznap kényelmét hátrahagyva, a vidéki környezet megpróbáltatásaival és a nomád életkörülményekkel, áram, csapvíz, nagybevásárlás, telefon és egyéb technikai eszközök nélkül egy mesés birtokon bizonyítsa rátermettségét”.

A műsorvezető Demcsák Zsuzsa lesz, míg a gazda személyében Gáspár Zsolti „terelgeti majd az ismert szereplőket a tanyasi élet útvesztőjében és a sokszínű megmérettetésekben.”

Az egyik csapat egy komfortosabb parasztházban, a másik viszont egy omladozó pajtában éli mindennapjait, ahol gondozzák állataikat és veteményesüket, illetve magukra főznek és mosnak.

A két csapat folyamatosan versenyez egymással: hol játékokon, hol a vidéki élethez kapcsolódó termelési feladatokban mérik össze erejüket és tudásukat. Amelyik csapat gyengébben teljesít az adott feladatban, annak Farmgyűlést kell tartania, ahol az egyik társuktól búcsút kell venniük. A műsor egy pontján a csapatok versenye egyéni küzdelemmé változik, és végül egy valaki nyeri meg a Farm VIP főnyereményét.

A TV2 Farm VIP című műsorának szereplői
A TV2 Farm VIP című műsorának néhány szereplője. Fotó: Tv2 sajtószoba

A Farm VIP csapatai

A piros csapatban Vasvári Vivien, Bay Éva, Szögeczki Ági, Ambrus Attila, Kerényi Miklós Máté, Závodi Marci mellett Novák Zalán az Exatlon Hungary második évadának versenyzője száll versenybe.

A sárga csapat tagjai lesznek: Horváth Éva, Terecskei Rita, Sydney van den Bosch, Kucsera Gábor, Vásáry André, Sebők Vili, Jóni Máté erősíti majd.

A műsorbeli csapatokat bemutató promóvideókban egyébként olyan ismert szinkronhangok személyesítették meg az állatokat, mint Bogdányi Titanilla, Spilák Klára, Stohl András, Csőre Gábor, Kautzky Armand és Reviczky Gábor. Erről készült egy werkfilm is.

Borító: a Farm VIP néhány szereplője. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások