fbpx
A TV2 Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című műsorának 3. adása a Virággal

Újabb részleteket közöltek a Nicsak, ki vagyok? kapcsán

Kiderült, kik alkotják a hamarosan induló Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada két csapatát és egy újdonságot is bejelentett a TV2.

Azt már korábban bejelentette a TV2, hogy Kajdi Csaba és Ábel Anita egymás ellenfelei lesznek a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című álarcos műsor második évadában. Arra is fény derült már, hogy Kajdi Csaba csapatának tagja lesz Pápai Joci, de most szombat este a többi csapattag személye is kiderült: Ábel Anita csapatának tagja lesz még Csonka András és Király Viktor, míg Kajdi Csaba és Pápai Joci mellett Mádai Vivien tűnik fel a hamarosan induló műsorban.

A Nicsak, ki vagyok? második évadában ezúttal is négy új maszk mutatkozik be minden adásban, a szereplők három körben adnak elő produkciókat. Őket a hangjuk, mozgásuk alapján kell felismernie a két csapatnak. Minden adásban három teljesen különböző előadással készülnek a szereplők, de nem mindegyikük adhatja elő minden produkcióját, ugyanis a két csapat körönként egyvalakit leleplez. Minden kör végén az a maszkos szereplő fedi fel magát, akit a csapatok megneveznek. Az adás végén az a csapat győz, amelyik a legtöbb helyes tippet adta.

A műsor újdonsága lesz az úgynevezett „szuperképesség”, amely a szereplők egy-egy érdekes hobbiját, ügyességét mutatja be, ezzel segítve a sztárcsapatok feladatát: azaz kitalálni, kit rejt a maszk. A döntőben további meglepetésként visszatérnek az első évad karakterei, akik duettet énekelnek a döntősökkel.

A TV2 elárulta: a maszkok mögött színészek, énekesek, sportolók, műsorvezetők egyaránt megtalálhatók.

Borító: A TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című műsorának első évadának egyik jelenete. Fotó: TV2 sajtószoba / Media1-archív
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások