fbpx
Winkler Róbert

Felmondott Winkler Róbert, a Totalcar alapítója

20 év után tette le a felmondólevelet az asztalra az általa korábban Csicskamédiaként emlegetett cégcsoporthoz tartozó Totalcarnál, amelynek alapítója is volt.

Távozik Winkler Róbert (hivatalos nevén Kulcsár Szabolcs Attila), a Totalcar című műsor műsorvezetője, a hasonló nevű lap egykori alapító-főszerkesztője, jelenleg vezető szerkesztője az Indamedia csoporthoz tartozó Totalcartól – erről a Media1 a közismert autós újságíró Facebook-oldalán hétfőn este, nem sokkal ezelőtt közzétett bejegyzésből értesült.

Winkler azt írta, hogy „a mai nap se telt hiába: 20 év után elhelyeztem felmondólevelem a Totalcar ügyvezetőjének asztalán – analóg változatban is”.

Winkler Róbert hozzátette, a felmondása okairól most nem kíván nyilatkozni, akkor sem, ha nyilván lesznek találgatások.

Hozzátette, a YouTube csatornáját változatlanul tovább működteti.

Winkler Róbert az Index körüli botrány kapcsán még augusztusban egy odamondogatós videóban „csicskamédiának” nevezte az Index mellett a Totalcar internetes oldal hirdetési felületeit is értékesítő, a Totalcart is tulajdonló Indamediát, Vaszily Miklós kormányközeli vállalkozó cégét, ám akkor ennek ellenére nem mondott fel.

A felmondást bejelentő Facebook-posztját követően egy újabb bejegyzésben Winkler hangsúlyozza, a tévéműsornál nem mondott fel, ott nem alkalmazott, és a műsort amúgy is előre legyártják a szezonra. A felmondás tehát csak a Totalcar internetes oldalra vonatkozik.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások