fbpx
Az RTL Klub Életünk története műsor kreatívja Friderikusz Sándorral

Az RTL Klub bejelentette Friderikusz Sándor visszatérését

Az ismert tévésnek Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel indul új talkshowja. Friderikusz Sándor a vendégeivel különleges időutazást tesz jelenből a jövőbe.

Friderikusz Sándor Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása házigazdájaként beszélgetőpartnereit a műsor egy-egy pontján maszkmesterek segítségével évtizedekkel öregítve repíti előre az időbe.

Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása epizódonként két ismert embert lát vendégül: szerelmespárokat, házastársakat, testvéreket, akik között mély és szoros a kapcsolat. Ismerik, szeretik egymást, életük összehangolt: úgy tervezik, hogy együtt fognak megöregedni.

Egyetlen dologban lehetnek biztosak: a múltjukban, és abban, hogy a közösen megélt idejük közelebb hozta őket egymáshoz, vagy legalább a megértéshez. Azt azonban, hogy az egyéni életük és a kapcsolatuk végül mivé lesz, csak az idő mondhatja meg.

Friderikusz műsora olyan esélyt és kalandot kínál, amely csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással.

A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina. Az első adást november elsején 21:20-tól láthatják az RTL Klub nézői. A műsorban biztosan vendég lesz a Csobot Adél-Istenes Bence páros. A többi résztvevő kilétét a csatorna egyelőre titokban tartja.

Arról, hogy Friderikusz visszatérhet az RTL Klubra, szeptember elején már beszámoltunk. A műsor eredeti címe Story of my Life.

A 62 éves, Joseph Pulitzer-emlékdíjjal és Prima Primissima díjjal kitüntetett Friderikusz Sándor négy év kihagyás után tér vissza a tévéképernyőkre.

További hírek találhatók a Media1-en, ahol nemrég számoltunk be arról is, hogy Szabó Zoltán, az Index távozó kreatív és stratégiai igazgatója lesz az RTL Magyarország marketing és kommunikációs igazgatója.

Borító: Az RTL Klub Életünk története műsor kreatívja Friderikusz Sándorral
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások