fbpx
Ezzel a fotóval búcsúzott a she.hu

Távozik a SHE.HU teljes szerkesztősége és írói gárdája a KESMA női lapjától

Azt írják a fideszes médiaholdinghoz tartozó magazin munkatársai, a búcsú fájdalmas.

Távozik a SHE.hu című, az Origo kiadójához, a New Wave Media Grouphoz, azon keresztül pedig a kormányközeli Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó női magazin teljes szerkesztősége – értesült a Media1 a távozó szerkesztőség nyilvános búcsúüzenetéből.

A hétfőn publikált búcsúüzenetben a szerkesztőség bejelenti, hogy október közepétől a SHE.hu teljes szerkesztősége és írói gárdája is távozik a magazintól, és a jövőben a she.hu-n, valamint a kapcsolódó közösségi médiás felületen megjelenő tartalmak már nem az ő munkájuk eredménye lesz.

A távozás okairól a she.hu távozó szerkesztősége nem írt egy szót sem a bejelentésben, csak azt, hogy a búcsúzás nehéz, majd megköszönték az olvasók 4 éves figyelmét, egyúttal reményüket fejezték ki, hogy hamarosan újra találkozhatnak egymással. Jelezték azt is, hogy írói gárdájuk munkásságát addig is nyomon követhetik a saját szerzői oldalaikon.

Hogy mi lesz a she.hu-val, arról annyi derül ki, hogy az új csapatnak sok sikert kívánnak, vagyis ezek szerint a távozó she.hu-sok helyét valakik átveszik, de hogy kik, az egyelőre nem világos.

„Búcsúzunk! Kedves olvasóink! Október közepétől kezdve a SHE.HU teljes szerkesztősége, és az írói gárda is távozik a magazintól. Ezután a weboldalon és minden kapcsolódó közösségi felületen megjelent tartalmak nem a mi munkánk eredményei. Nehéz a búcsú, de köszönjük, hogy eddig velünk tartottatok, és reméljük hamarosan találkozunk! 🙂 Íróink munkásságát addig is nyomon követhetitek saját írói oldalukon. Köszönjük ezt a 4 évet, amit velünk töltöttetek! Ezennel kívánunk sok sikert az új szerkesztőségnek!”

A távozó she.hu-sok közül Pechál Péter vezető szerkesztőtől még annyit tudakolt meg egy érdeklődő, hogy a távozó she.hu-soknak más elképzeléseik voltak a jövőt illetően, mint a New Wave Media Group kiadónak. Hogy mik voltak ezek az eltérő elképzelések, arról azonban már nem írtak. Próbált több hozzászóló, olvasó is választ kérni erről a távozó she.hu-soktól, mondván tartoznának azért némi magyarázattal, miért távoznak, de erre nem reagáltak.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

borító: Ezzel a fotóval búcsúzott a she.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások