fbpx
Az RTL Klub Barátok közt című sorozatának forgatása, maszkban, a koronavírus idején

Koronavírus miatt leállítják a Barátok közt és a Keresztanyu forgatását

Az RTL Klub gyártócége rövid időn belül másodjára kényszerül leállítani a Barátok közt forgatásait.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Határozatlan időre leáll a Keresztanyu és ismét a Barátok közt című sorozatok forgatása – közölte az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága ma, szerdán.

A tájékoztatás szerint azért döntöttek így, mert a Barátok Köztnél újabb megbetegedés történt a múltkori eset után történő újraindulást követően. A Keresztanyunál ugyancsak COVID pozitív személyt találtak.

Az RTL Klub Keresztanyu című új napi sorozatának helyszíne, Makkosszállás
Az RTL Klub Keresztanyu című új napi sorozatának helyszíne, Makkosszállás

A lehetséges továbbfertőzés elkerülése érdekében a gyártócégek azonnal megkezdték a sorozat tagjainak PCR tesztelését és a helyiségek fertőtlenítését.  Az RTL Klub jelezte: mindkét sorozat forgatása a gyártó által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett zajlott.

Hozzátették: amennyiben minden közreműködő negatív PCR teszttel rendelkezik, a forgatások folytatódhatnak.

Hangsúlyozták, hogy a Barátok közt képernyőn való jelenlétét a leállás nem befolyásolja, a szériát változatlan időpontban láthatják a nézők. (Ez annak köszönhető, hogy a sorozat forgatásai időben előrébb járnak, mint ami a képernyőn látható.)

Tegnap derült ki, hogy koronavírus-fertőzést kapott az Index 3 munkatársa is. Ők otthonaikban, házi karanténban tartózkodnak, ezért az a lap működését nem befolyásolja. A napokban az RTL Klub más műsorait is elérte a vírus. Le kellett állítani a Konyhafőnök VIP című műsor forgatását, és az Álarcos énekes egyik nyomozója is karanténba kényszerült egy időre, de mostanra már kiszabadulhatott a karanténból.

Borító: Az RTL Klub Barátok közt című sorozatának forgatása, maszkban, a koronavírus idején korábban. Fotó: SorozatWiki / Barátok közt / archív
Szóljon hozzá!