fbpx
Az RTL Klub Barátok közt című sorozatának forgatása, maszkban, a koronavírus idején

Újraindult a Barátok közt forgatása

Az RTL Magyarország bejelentette, hogy újraindította az egyik közreműködő pozitív COVID-tesztje miatt átmenetileg leállított BK-forgatásokat, ugyanis az alapos szűrést követően nem találtak további koronavírussal fertőzöttet a stábban.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Barátok közt című sorozat forgatása egy közreműködő pozitív COVID tesztje miatt összesen négy napon át szünetelt. A produkció ezt követően minden szereplőre és stábtagra kiterjedő, kétlépcsős PCR szűrést végeztek, a leállás ideje alatt senki nem léphetett a Barátok közt épületébe, ahol minden helyiséget fertőtlenítettek.

A tesztelések azóta véget értek, és mivel a sorozat összes többi dolgozójának eredménye negatív lett, így a leállás után, a munkafolyamatok átszervezésével folytatódik a forgatás. Az egyetlen koronavírusos közreműködőnknek enyhe tünetei vannak, otthonában tölti a kéthetes karantént, melynek végén két negatív PCR teszttel állhat vissza a munkába – közölte az RTL Magyarország.

A tévétársaság jelezte: a produkció a jövőben is tartja a szigorú egészségügyi biztonsági szabályokat a stábtagok védelmében. Folytatódnak a rendszeres szűrések, a Barátok közt épületének helyiségeit gyakran fertőtlenítik, az éppen forgató szereplők kivételével mindenkinek kötelező a szájmaszk és gumikesztyű viselése, illetve a rendszeres testhőmérséklet mérés, az egy légtérben való korlátozott létszámú tartózkodás, valamint a megfelelő izolációs távolság betartása.

A szériából információink szerint több hónapnyi tartalékkal rendelkezik az RTL Klub, az az oka annak, hogy a forgatások leállása miatt a sorozatot nem kellett levenni a képernyőről.

Borító: Az RTL Klub Barátok közt című sorozatának forgatása, maszkban, a koronavírus idején Fotó: SorozatWiki / Barátok közt / archív
Szóljon hozzá!