fbpx
Gáspár Laci, az RTL Klub Álarcos énekes c. műsorának nyomozója

Koronavírusos Gáspár Laci, az Álarcos énekes nyomozója, változtat az RTL Klub

Az RTL Magyarország bejelentette, hogy nem lehet jelen Gáspár Laci az Álarcos énekes második évadának következő felvételein, mert a COVID-szűrés során a tesztje pozitív lett.

Az RTL Magyarország nem sokkal ezelőtt bejelentette, hogy kényszerűen változtatásról határozott az Álarcos énekes című maszkos showjának forgatásai kapcsán. Ennek oka, hogy Gáspár Laci, az egyik nyomozó koronavírus-fertőzést kapott a tesztek szerint.

Gáspár Laci stúdióból való távolléte egyelőre az Álarcos énekes mostani, második évadának 3. és 4. adását érinti, az 1. és 2. adásban a nyomozó még látható lesz, mivel ezek a felvételek már augusztus 18-án és 22-én megtörténtek.

A tájékoztatás szerint Gáspár Laci jelenleg tünetmentes, otthoni karanténban van.

„Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak. Szerencsére kétszintes a házunk, így Niki és Noel a földszinten, míg én az emeleten vagyok elkülönítve. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet. Bízom benne, hogy minden jól alakul és hamar túl leszek az egészen”– idézi a közlemény Gáspár Lacit.

Amíg Gáspár Laci a stúdióban nem lehet jelen, az Álarcos énekes érintett adásaiban „vendég-nyomozók” veszik át a feladatát.

Az RTL Magyarország kiemelte: az elvégzett kontakt-kutatás nem vezetett a stáb tagjaihoz, ugyanis Gáspár Laci az Álarcos énekes második adásának felvétele (08.22.) óta nem érintkezett velük.

Ennek ellenére a produkció gyártója azonnali szűrést végeztetett többek között a nyomozókon és a műsorvezetőn, aminek eredménye negatív lett, így a műsor felvétele a gyártó által bevezetett és a már eddig is érvényben lévő szigorú egészségügyi szabályok betartásával megtörténik, amelyek közül a legfontosabbak: a folyamatos fertőtlenítés, a hőmérsékletmérés, szájmaszk viselése, a kötelező távolság betartása.

A produkció és a kollégák mielőbbi gyógyulást kívánnak és visszavárják Gáspár Lacit a nyomozói székébe – írják.

Korábban több más médiavállalatnál is felbukkant a koronavírus. Augusztus 25-én fertőzést mutattak ki a Rádió 1 egyik munkatársánál és még augusztus 23-án a Miskolci Napló online, a minap.hu stábjában is. Idén júniusban mutatták ki, hogy még tavasszal koronavírusa volt az ATV vezérigazgatójának is.

Frissítés 14:53

Koronavírusos személyt találtak időközben az RTL Klub egy másik műsoránál is: a Konyhafőnök VIP című gasztroműsor egyik közreműködőjénél mutatták ki a fertőzést. A  főzős műsor forgatásait ezért azonnali hatállyal leállítják.

Borító: Gáspár Laci, az RTL Klub Álarcos énekes c. műsorának nyomozója. Fotó: RTL Magyarország, sajtóklub
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások