A TV2 Mintaapák című sorozata

Kiderült, mikor tér vissza a Mintaapák a TV2-re

Több hónapos kényszerpihenő után tér vissza a tévészéria, amelynek szinte minden főszereplője lecserélődött az elmúlt időszakban, amikor kényszerpihenőn volt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A TV2 Média Csoport ma bejelentette, hogy augusztus 24-től tűzi képernyőre a Mintaapák című sorozatának új részeit, és azok minden hétköznap a Tények Plusz után lesznek képernyőn.

A sorozat teljesen megújult szereplőgárdával érkezik a képernyőre, ami az előzmények ismeretében persze nem meglepő.

A TV2 gyártópartnere, az IKO stábja már hetek óta forgatja az új részeket, készült is erről egy werkfilm.

A sorozat Mészáros Béla, Kamarás Iván, Markranczi Zalán és Száraz Dénes főszereplésével folytatódik a múltkori nagy botránysorozat, távozási hullám után.

A sorozatban Kamarás Ivánaz alfahímként viselkedő Gézát alakítja, Markanczi Zalán Szabi szerepét alakítja, aki egy hedonista sztárügyvéd. A megözvegyült állatorvos, Tamás szerepét alakítja Száraz Dénes. Mészáros Bélának a „zsonglőrködő” Miki szerepe jut.

A sorozat nézői találkozhatnak majd Stohl Andrással, Egri Mártával, Polyák Lillával, Botos Évával, Földes Eszterrel, Kuna Katával és Pataki Szilviával is. A három új apakarakter mellett csatlakozott a csapathoz Szávai Viktória is, aki Linda szerepében próbálja majd megfékezni a rosszcsont ovisokat.

Íme a sorozat előzetese.

A készítők azt ígérik, hogy különböző meglepetésekkel készülnek mind a történetet, mind a sorozatban felbukkanó szereplőket illetően.

A produkció vezető írója Kormos Anett, a rendezői csapatot pedig a folytatásban Bagota Béla, Bánovits Ottó, Dombrovszky Linda, Kovács Ádám, Ipacs Gergely, Miklauzic Bence és Politzer Péter alkotják.

A Mintaapák először tavaly ősszel került a TV2 képernyőjére, majd idén tavasszal vonult kényszerpihenőre, nem sokkal a koronavírus járvány kitörése után.

A sorozat a Dear Daddies című argentin széria alapján készül, de a magyar sajátosságokat figyelembe véve, a hazai közönség ízlésére formálják az alkotók.

További hírek találhatók a Media1-en! RSS csatornánkra itt lehet feliratkozni.

Szóljon hozzá!