fbpx
TV2 Mintaapák

Elindult a Mintaapák új részeinek forgatása

Már az új színészekkel, miután a TV2 sorozatának eddig szereplői közül több is távozott a hosszúra nyúlt kényszerpihenő miatt.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

A blikk.hu és a tv2.hu is beszámolót közölt arról, hogy újraindult a Mintaapák című sorozat forgatása.

A TV2 már áprilisban úgy tervezte, hogy nem sokára folytatja a tavaly novemberben debütált, de március közepén a koronavírusra hivatkozott leállított Mintaapák című napi sorozatának forgatásait, végül csak most hétfőn tudták elkezdeni az új részek forgatását.

A Mintaapák új részeiben már az új szereplők lesznek láthatók, miután a főszereplők többségével nem folytatódik az együttműködés, és a mellékszereplők közül is volt távozó. A Mintaapák produkció vezetőségében is változás volt.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: TV2 sajtószóba

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások