fbpx
Készül a Media1 2020.07.28-i adása

Index.hu-ról szóló rendkívüli Media1-adás Bodolai Lászlóval kedd este a Spirit FM-en

Az Index.hu Zrt. elnöke közel másfél órán át válaszolt a Media1 műsorának az Index.hu-val kapcsolatos kérdéseire kedden este 20 órától.

Műsorváltozás lesz ma este a Spirit FM-en, ahol a Media1 rendkívüli műsorában Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke elmondja a maga narratíváját arról, hogyan emlékszik a vezető online médium körüli történésekre, a főszerkesztő múlt heti elbocsátásához vezető folyamatokra és arra, hogy végül szinte a teljes Index-stáb jelezte távozási szándékát a napokban. Szóba kerül a KDNP-s kötődésű volt Indamedia-tulajdonos, Oltyán József, és az is, milyen Bodolai viszonya Vaszily Miklóssal, az Indamedia márciusban érkező társtulajdonosával, és válaszol arra is, hogy van-e a történtekhez köze a Fideszhez.

Előjönnek olyan nevek is mint Spéder Zoltán, Simicska Lajos, Hadházy Ákos.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke
Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke korábban, az ATV Start című műsorban

A Media1 műsora a Spirit FM budapesti vételkörzetén belül az FM 87,6 MHz-en, valamint interneten a spiritfm.hu-n streaminggel hallható.

A beszélgetés több részes, mintegy másfél óra időtartamú, és 20 órától lesz hallható rövid megszakításokkal.

Hívtuk a műsorba Dull Szabolcsot is, de ő sajnos most nem fogadta el a meghívást, de azt mondta, talán egy másik alkalommal.

Frissítés 2020.07.29 07:24

A beszélgetés a vipcast.hu podcast felületén már elérhető, de itt, a Media1.hu-n is meghallgatható az alábbi lejátszóval.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások