Készül a Media1 2020.07.28-i adása

Index.hu-ról szóló rendkívüli Media1-adás Bodolai Lászlóval kedd este a Spirit FM-en

Az Index.hu Zrt. elnöke közel másfél órán át válaszolt a Media1 műsorának az Index.hu-val kapcsolatos kérdéseire kedden este 20 órától.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Műsorváltozás lesz ma este a Spirit FM-en, ahol a Media1 rendkívüli műsorában Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke elmondja a maga narratíváját arról, hogyan emlékszik a vezető online médium körüli történésekre, a főszerkesztő múlt heti elbocsátásához vezető folyamatokra és arra, hogy végül szinte a teljes Index-stáb jelezte távozási szándékát a napokban. Szóba kerül a KDNP-s kötődésű volt Indamedia-tulajdonos, Oltyán József, és az is, milyen Bodolai viszonya Vaszily Miklóssal, az Indamedia márciusban érkező társtulajdonosával, és válaszol arra is, hogy van-e a történtekhez köze a Fideszhez.

Előjönnek olyan nevek is mint Spéder Zoltán, Simicska Lajos, Hadházy Ákos.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke
Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke korábban, az ATV Start című műsorban

A Media1 műsora a Spirit FM budapesti vételkörzetén belül az FM 87,6 MHz-en, valamint interneten a spiritfm.hu-n streaminggel hallható.

A beszélgetés több részes, mintegy másfél óra időtartamú, és 20 órától lesz hallható rövid megszakításokkal.

Hívtuk a műsorba Dull Szabolcsot is, de ő sajnos most nem fogadta el a meghívást, de azt mondta, talán egy másik alkalommal.

Frissítés 2020.07.29 07:24

A beszélgetés a vipcast.hu podcast felületén már elérhető, de itt, a Media1.hu-n is meghallgatható az alábbi lejátszóval.

Szóljon hozzá!