A TV2 Mintaapák c. sorozatának egyik jelenete

Az RTL Klub Drága örökösök című sorozatától igazolt a TV2-s Mintaapák új gyártási vezetőt

Az új line producer kinevezésére nem sokkal azután került sor a Mintaapáknál, hogy pár nappal kinevezése után távozott Gát György producer. A Mintaapák rajongói eközben internetes petícióban követelik vissza a sorozatba a leváltott Fenyő Iván főszereplőt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szabó Zsolt lett a TV2-n a koronavírus miatt egy ideje kényszerszüneten lévő Mintaapák című napi sorozatának új gyártási vezetője – írja a SorozatWiki. Az információt a csatorna sajtóosztálya is megerősítette az oldal megkeresésére. A TV2 sajtóosztályán hozzátették, hogy zajlanak a következő évad előkészületei és rövidesen folytatódhatnak a Mintaapák felvételei.

Szabó Zsolt felel mostantól a produkció zökkenőmentes gyártásért, köztük a pénzügyekért is. Szabó Zsolt az elmúlt években az RTL-es Drága örökösök című sikersorozat 2., 3. és az eddig leforgatott 4. évadának volt a line producere.

Nagy változások vannak mostanában a Mintaapák stábjában. A TV2 először bejelentette, hogy Gát György, a Linda és az Angyalbőrben egykori producerét igazolta le showrunnernek. Pár nappal később azonban kiderült, hogy Gát már el is ment a produkciótól. Most a héten derült ki az is, hogy nem hosszabbítottak szerződést Fenyő Ivánnal, a sorozat főszereplőjével, hanem lecserélik őt. Ez sok rajongó körében váltott ki nagy felháborodást, a különböző rajongói fórumon sokan fejezték ki nem tetszésüket a közösségi médiában, valamint petíció is indult Fenyő Iván visszahelyezése érdekében.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: A TV2 Mintaapák c. sorozatának egyik jelenete. Fotó: TV2 sajtóosztály

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!