fbpx
Index, szolgálati közlemény

Nincs vezérigazgatónk, mi is csak keveset tudunk – Kitett az Index egy szolgálati közleményt, majd egy időre leállt az oldal, de csak műszaki hiba okozta a problémát

Dull Szabolcs, az Index főszerkesztője azt írta a leállás előtti közleményében, ők is csak akkor értesültek a 2. vezérigazgató távozásáról, amikor a sajtó. A leállás, amely az Indexen kívül a port.hu-t, a totalcar.hu-t és a velvet.hu-t is érintette, a hivatalos információk szerint műszaki problémák miatt következett be.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Nem sokkal azt követően, hogy Ződi Zsolt, az Index.hu Zrt. múlt héten kedden kinevezett vezérigazgatója bejelentette, hogy máris távozik a cégtől, újabb szolgálati közleményt tett ki Dull Szabolcs, az Index főszerkesztője.

Nincs vezérigazgatónk, csak keveset tudunk című írásában a főszerkesztő azt írta, hogy

„a történések a szerkesztőség feje fölött zajlanak, beleszólásunk, ráhatásunk nincs ezekre. Egy hét alatt két vezérigazgató távozott, és egyelőre mi sem tudjuk, ki lesz a következő a poszton. És azt sem tudjuk, milyen változtatások véghezviteléről van szó“

A főszerkesztő, akit a múlt héten Bodolai László visszahívott az Index.hu Zrt. igazgatóságából és csak mint főszerkesztő dolgozhat tovább, azt írta, hogy a vezérigazgató távozásáról egyszerre értesült az összes többi sajtóorgánummal, mivel Bodolai László, az Index.hu Zrt.-t tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke a szerkesztőséget és a sajtót is egyszerre tájékoztatta.

A főszerkesztő nem tudja, mi vár most az Indexre, milyen átalakítások jönnek – olvashatták a közleményben azok, akik még akkor nyitották meg a weblapot, mielőtt az elérhetetlenné vált volna.

Műszaki hiba okozza a leállást

Az Index és a céggel ma már csak partneri viszonyban lévő, de azonos szerverüzemeltetésben lévő totalcar.hu és port.hu is elérhetetlen, az Indexen 502-es és 504-es gateway hiba látható. Elérhetetlen az Index.hu Zrt. másik terméke, a velvet.hu is.A port.hu-n megjelent egy hibaüzenet, mely szerint karbantartást végeznek, illetve most épp egy hoppá, megálltunk szöveg látható. A totalcar.hu-n jelenleg hibaüzenetig sem jutunk. Az Index Facebook-oldalán azt írták, hogy úgy tudják, műszaki, technikai okok miatt vált elérhetetlenné a weboldaluk.

A Media1 utolérte Dull Szabolcs főszerkesztőt is, de nem tudtunk meg a Facebookon is adott tájékoztatásnál többet.

Arról, hogy amúgy mi zajlik az Indexnél, IDE kattintva érhetők el korábbi írásaink.

Frissítés 14:29

Helyreállt a működés

Mostanra helyreállt az oldalak működése. A hibát áramszünet okozta a tájékoztatás szerint.

További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások