fbpx
A mi kis falunk 4. évadának egyik jelenete

Vége A mi kis falunk stábja számára a koronavírus miatti kényszerpihenőnek, elindult az 5. évad forgatása

A COVID-19 miatti jelentős késedelemmel és szigorú biztonsági óvintézkedések közepette elindult csütörtökön az RTL Klub falusi sorozatának ötödik évadának forgatása. Pedig a Ripost című bulvárnapilap a helyi kocsmárosra hivatkozva korábban még azt állította, hogy idén erre már aligha kerül sor a településen.

Az RTL Magyarország is megerősítette a SorozatWiki értesülését, hogy újraindult A mi kis falunk című tévésorozat forgatása, pontosabban végre elkezdődhetett az 5. évad forgatása. Ezzel foglalkozik az RTL.hu is egy videóban.

A sorozat előző évada április 4-én, 18 résszel fejeződött be az RTL Klub képernyőjén óriási sikerrel. Az új részek forgatását eredetileg április közepén kezdte volna meg a stáb Pilisszentléleken, ám ezt akkor a koronavírus miatt nem tudták megtenni.

Végül tegnap láthatott hozzá A mi kis falunk stábja a munkához, miután minden stábtagon koronavírus-tesztet végeztek.

A mi kis falunk 4. évadának egyik jelenete
A mi kis falunk 4. évadának egyik jelenete

Az RTL Magyarországnál elmondták azt is, hogy a forgatási napokon, a munkakezdés előtt mindenkinél lázat mérünk, továbbá a közreműködők kapnak egy karszalagot és a forgatási területre csak az mehet be, aki ezt viseli.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Ripost című kormányközeli bulvárnapilap egy helyi kocsmáros sugalmazására alapozva azt állította, hogy A mi kis falunk idén már nem folytatódhat Pilisszentléleken. Az RTL Klub helyből cáfolta a légből, pontosabban a kocsmárostól származó álhírt.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: A mi kis falunk 4. évadának egyik jelenete. Fotó: RTL Magyarország
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások