noizz

Új főszerkesztő veszi át a Noizz.hu irányítását

A jelenlegi főszerkesztő, Forrás Dávid távozik és a civil szektorban folytatja karrierjét. Ma bejelentették, ki veszi át a feladatait júniustól.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Június 1-jétől Kovács Levente vezeti megbízott főszerkesztőként a Ringier Axel Springer Magyarország (RAS Magyarország) fiataloknak szóló, úgynevezett „C-generációs” online magazinját, a Noizz.hu-t, miután a tavaly májusban kinevezett jelenlegi főszerkesztő, Forrás Dávid a civil szektorban vállal megbízást.

Megbízott főszerkesztőként Kovács Levente feladata, hogy elődje munkáját folytatva, tovább fejlessze a portált a korábban lefektetett stratégia mentén.

Kovács Levente az elmúlt egy évben a Noizz.hu szenior szerkesztői feladatait látta el. Korábban a Zoom.hu közéleti újságírója volt, azt megelőzően szövegíróként dolgozott a reklám szektorban, szabadúszó tanácsadóként részt vett a Bitcoin.com videós tartalomgyártásában. 2019 tavaszán csatlakozott a NOIZZ szerkesztőségéhez, ahol segédkezett a lap megújításában, tartalom stratégiájának átalakításában, és a portál célközönsége számára fontos társadalmi ügyek tematizálásában.

Kovács Levente, a Noizz.hu megbízott főszerkesztője
Kovács Levente, a Noizz.hu megbízott főszerkesztője.
Fotó: RAS Magyarország

Kovács Levente 1990-ben született Budapesten, alap- és mesterfokozatú végzettségét az ELTE Társadalomtudományi Karán szerezte.

„Megtisztelő feladat átvenni a stafétát Forrás Dávidtól, akinek ezúton is sok sikert kívánok új szakmai feladatához! Szerkesztőségünk célja változatlan, továbbra is azon dolgozunk, hogy a Noizz.hu iránytűként szolgáljon a pezsgő, nagyvárosi életérzést kereső fiatalok számára: amellett, hogy friss hírekkel látjuk el őket a számukra fontos és menő témákban, aközben a világ társadalmi és környezeti szempontból releváns változásait, a jövőjüket meghatározó eseményeket is megmutatjuk nekik – úgy, hogy az ő hangjukon szólunk hozzájuk!”

– mondta Kovács Levente a portál küldetéséről.

A Noizz.hu 1,3-1,4 milliós átlagos havi látogatottsággal (RU) rendelkezik a DKT/Gemius idén január és április közötti adatai alapján.

Mint arról a Media1 elsőként beszámolt, a médiavállalatnál más változás is lesz júniustól. Gerentsér Imre, a RAS Magyarország digitális üzletágának igazgatója távozik pozíciójából, és a Digitális Közönségmérési Tanács ügyvezetőjeként folytatja.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Marjan Sarec szlovén kormányfő kezet fog a hivatalos tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. október 28-án.

Erősödnek Szlovéniában az Orbán Viktorhoz közeli, a TV2-t is tulajdonló nagyvállalkozóval kapcsolatos aggályok a Planet TV felvásárlása kapcsán, eközben csúszik az ügylet jóváhagyása

A legfrissebb hírek szerint a szlovén állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije Felügyelőbizottságának tagjai nem hagyták jóvá csütörtökön azt a döntést, amelynek alapján a TV2 tulajdonosa veheti meg a Planet TV-t. A szlovén sajtóban eközben erősödőben vannak azok a hangok, hogy mit is akarnak Orbán Viktor köreibe tartozó személyek a szlovén médiával, illetve beszámolnak arról is, hogy Magyarországon állami hirdetésekkel tömték ki a veszteséges TV2-t.

A Magyar Parlament

A tiltakozás ellenére elfogadták a kata szigorítását: rosszul járnak az újságírók, a weblaptulajdonosok, a fuvarosok, az ügyvédek és sokan mások

A pénteken elfogadott jogszabályi rendelkezés alapján jövőre, ha egy katás vállalkozás egy év alatt 3 millió forintnál magasabb összegű bevételre tesz szert ugyanazon üzleti partnerétől, akkor azt extrém mértékű, 40 százalékos büntetőadóval sújtják a kata fix összegén felül. Megszűnik továbbá a kettős katázás lehetősége és sor más, a vállalkozók szempontjából rendkívül előnytelen változás is jön, miközben kivételezni fognak az állam beszállítóival. A változások nagyon kedvezőtlenül érintik a média szektort is.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke

Az Index.hu Zrt. elnöke pontosítást kért a 444-től, és azt, hogy „ne működjön közre az Index szétverésében”

Bodolai László a 444-hez és a Media1-hez is eljuttatott jegyzőkönyvi részlettel igazolva látja, hogy szerinte nem igaz, amit tegnap a 444 írt az Index.hu Zrt. kapcsán. Az Index elnöke több kört is futott már a 444.hu-nál, először a szerzőnél, majd a főszerkesztőnél és a 444-et működtető Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatónál is, hogy pontosítsák az írást, illetve ahogy Bodolai fogalmazott, „ne működjön közre az Index szétverésében”. Bodolai azonban állítja: nem kapott választ. Ezt a 444 munkatársa is megerősítette a Media1 érdeklődésére, de azt is elmondta, miért.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!