fbpx
noizz

Új főszerkesztő veszi át a Noizz.hu irányítását

A jelenlegi főszerkesztő, Forrás Dávid távozik és a civil szektorban folytatja karrierjét. Ma bejelentették, ki veszi át a feladatait júniustól.

Június 1-jétől Kovács Levente vezeti megbízott főszerkesztőként a Ringier Axel Springer Magyarország (RAS Magyarország) fiataloknak szóló, úgynevezett „C-generációs” online magazinját, a Noizz.hu-t, miután a tavaly májusban kinevezett jelenlegi főszerkesztő, Forrás Dávid a civil szektorban vállal megbízást.

Megbízott főszerkesztőként Kovács Levente feladata, hogy elődje munkáját folytatva, tovább fejlessze a portált a korábban lefektetett stratégia mentén.

Kovács Levente az elmúlt egy évben a Noizz.hu szenior szerkesztői feladatait látta el. Korábban a Zoom.hu közéleti újságírója volt, azt megelőzően szövegíróként dolgozott a reklám szektorban, szabadúszó tanácsadóként részt vett a Bitcoin.com videós tartalomgyártásában. 2019 tavaszán csatlakozott a NOIZZ szerkesztőségéhez, ahol segédkezett a lap megújításában, tartalom stratégiájának átalakításában, és a portál célközönsége számára fontos társadalmi ügyek tematizálásában.

Kovács Levente, a Noizz.hu megbízott főszerkesztője
Kovács Levente, a Noizz.hu megbízott főszerkesztője.
Fotó: RAS Magyarország

Kovács Levente 1990-ben született Budapesten, alap- és mesterfokozatú végzettségét az ELTE Társadalomtudományi Karán szerezte.

„Megtisztelő feladat átvenni a stafétát Forrás Dávidtól, akinek ezúton is sok sikert kívánok új szakmai feladatához! Szerkesztőségünk célja változatlan, továbbra is azon dolgozunk, hogy a Noizz.hu iránytűként szolgáljon a pezsgő, nagyvárosi életérzést kereső fiatalok számára: amellett, hogy friss hírekkel látjuk el őket a számukra fontos és menő témákban, aközben a világ társadalmi és környezeti szempontból releváns változásait, a jövőjüket meghatározó eseményeket is megmutatjuk nekik – úgy, hogy az ő hangjukon szólunk hozzájuk!”

– mondta Kovács Levente a portál küldetéséről.

A Noizz.hu 1,3-1,4 milliós átlagos havi látogatottsággal (RU) rendelkezik a DKT/Gemius idén január és április közötti adatai alapján.

Mint arról a Media1 elsőként beszámolt, a médiavállalatnál más változás is lesz júniustól. Gerentsér Imre, a RAS Magyarország digitális üzletágának igazgatója távozik pozíciójából, és a Digitális Közönségmérési Tanács ügyvezetőjeként folytatja.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások