fbpx
Mészárosné Kelemen Beatrix

Mészáros Lőrinc felesége jelentette be a Life TV megújulását

A felcsúti érdekeltségbe került életmódcsatorna pozitivitást szeretne sugározni. Leszerződtek egy csomó magyar celebbel, hogy minél több hazai gyártású műsoruk legyen. Lesz családi reality is. A miniszterelnök barátjának felesége jelentette be mindezt.

A Magyar Kommunikációs Szövetség (MKSZ) és a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség (MKHSZ) szervezésében szeptember végén megrendezett kábeltévés szakkonferencián elhangzottak alapján a Media1-en már október elsején megjelent részletes tudósításnak megfelelően megújult a minap a nemrég tulajdonosváltásán átesett Life TV.  A megújítás célja, hogy „felkeltsék a csatornát Csipkerózsika-álmából”. (Az idézet Szabó Pétertől, a Life TV egyik igazgatójának a siófoki konferencián elhangzó előadásából származik.)

Az Orbán Viktor szoros barátjaként ismert felcsúti dollármilliárdos Mészáros Lőrinc felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla, a Media Vivantis Zrt. elnökeként maga jelentette be kedden egy sajtótájékoztatón a tévé megújítását. Erről az állami MTI hírfolyamából értesültünk, a sajtóeseményre ugyanis nem kaptunk invitálást.

Meg kell találni a boldogságot a kis dolgokban

Az MTI szerint Mészárosné a megújulás kapcsán azt mondta, a LifeTV egy jó hangulatú, pozitív életmódcsatorna, mely értékeket közvetít. Céljuk az igényes szórakoztatás, közvetíteni az életörömöt, a pozitív életérzést. A LifeTV műsorai valós emberekről, hétköznapi hősökről szólnak hétköznapi embereknek.

A tévétársaság elnöke kiemelte: hisznek a nők erejében, a család fontosságában, és, bár sok nőket érdeklő témával foglalkoznak, a LifeTV nem csak nőkről szól nőknek. Minden korosztály, és a férfiak is megtalálhatják az őket érdeklő műsorokat.

A Media Vivantis Zrt. elnöke hangsúlyozta, szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a boldogságot a kis dolgokban is meg lehet találni.

Húsz saját gyártású műsor

Mészárosné elmondása szerint a LifeTV-nek a vásárolt tartalmak mellett húsz saját gyártású műsora van. Példaként említette, hogy egy Magyarországon még nem vetített skandináv filmsorozatot is bemutatnak. A mi kis családunk című családi realityben pedig valódi családok valódi problémáit mutatják be, de egyúttal megoldásokat is kínálnak a műsorban.

A Media Vivantis Zrt. az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a bemutatkozó eseményen ismertették az új műsorstruktúrát és azokat az értékeket, amelyek mentén az életmódcsatorna programjait kialakították. A sajtótájékoztatón a leendő műsorvezetők kis ízelítőt adtak műsoraikból.

Szulák Andrea, Várkonyi Andrea, Esztergályos Cecília, Bay Éva, Karda Bea, Návai Anikó, Vastag Csaba és sokan mások

Szulák Andrea videóbejátszáson keresztül beszélt a Nyugi! Köztünk marad… gameshow-val fűszerezett talkshowjáról, míg Várkonyi Andrea bekamerázott csajos házibuli hangulatú Női titkok című műsorát mutatta be.

A tapasztalt, humorral fűszerezett Old(s)Cool generációs reality show Esztergályos Cecíliával, Bay Évával és Karda Beával, valamint a kéthetente látható Hello Hollywood! Návai Anikóval és Vastag Csabával is bemutatkozott az eseményen.

A magyar tévé-előfizetők 66 százaléka kíváncsi a Life Tv-re

Ruff Zoltán, a Life TV vezérigazgatója az MTI szerint a köszöntőjében elmondta, jelenleg a magyar televízió előfizetők száma 3,5 millió, ebből – legalábbis állítása szerint – 2,3 millió néző kíváncsi a LifeTV-re, amely a Magyar Telekom, a UPC-Vodafone, a DIGI kábelhálózatán, valamint műholdon is elérhető az egyik szolgáltatónál. Annak érdekében, hogy minél több háztartásban megismerjék, egyes szolgáltatóknál bizonyos ideig ingyenesen (kódolatlanul) is nézhető a tévécsatorna. (Ha hihetünk Ruff Zoltán szavainak, akkor ez lefordítva azt jelenti, hogy a magyarországi tévé-előfizetők 66 százaléka, azaz több mint kétharmada kíváncsi a Life Tv-re.)

A vezérigazgató a terjesztés szempontjából a legfontosabb feladatnak az alapcsomagba kerülést, a jobb csatornakiosztást és minél több szolgáltató megnyerését tartja – olvasható az állami hírügynökségnek küldött közleményben.

A Life TV megújításával kapcsolatban olvasóink figyelmébe ajánljuk október elsejei tudósításunkat is, melyben beszámoltunk arról is, hogyan került a tévécsatorna a miniszterelnök barátjának feleségéhez, aki korábban az Echo TV élén szerezte első tévés tapasztalatait.

Az alábbi videót is még akkor, a kábeltévés konferencián rögzítettük.

Borító: Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én, akkoriban még az Echo TV elnökeként. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások