fbpx
Balcony Stories

Magyarországon is sugározzák a Balcony Stories című nemzetközi karanténműsort

A Balcony Stories nemzetközi szinten válogat erkélyeken és az otthonokban rögzített ötletes vagy éppen megható rövid videókból. Magyar nézők is beküldhetik a videóikat, hogy azután a világ 130 országának 100 tévécsatornán láthassák vissza magukat, köztük idehaza a Comedy Central, az MTV, a Paramount Channel és az RTL Spike csatornákon.

A ViacomCBS médiavállalat tévécsatornái a napokban indították el a Balcony Stories című, a koronavírus miatt életre hívott miniformátumot.

A műsor alapötletét az adja, hogy a COVID-19 miatt az erkélyek, ahová korábban friss levegőért jártunk ki, kávét kortyolgatni, vagy éppen élvezni a napfényt és meglesni a környezetünkben élőket, mára közösségi platformmá és egyfajta színpaddá is váltak. Az emberek ezekben a hetekben világszerte az ablakaikból és erkélyeikről tartják a kapcsolatot a külvilággal, innen tapsolják meg az egészségügyi dolgozókat, és összefogásra buzdító, reményt adó vagy csak szórakoztató kis koncerteket, produkciókat mutatnak be otthonaikból.

A ViacomCBS szerint az erkélyeken és a négy fal között manapság olyan sok mulattató és érzelmekkel teli tartalom készül, hogy ebből össze tudtak tenni egy ilyen nemzetközi műsort, mely az erkélyeken és az otthonokban rögzített ötletes vagy éppen megható rövid videókból közöl válogatást.

Magyarországon is sugározzák a csatornát, magyarok jelentkezését is várják

A legnépszerűbb internetes, otthon felvett videókból készült összeállítások hamarosan kiegészülnek a műsor nézői által beküldött kisfilmekkel. Bárkinek lehetősége nyílik ara, hogy a műsor szereplőjévé váljon, ha jelentkezik a balconystories.tv oldalon. Így akár a magyar erkélyek és nappalik legizgalmasabb videóit is megismerhetik Hollandiától egészen Japánig, 130 országban, 100 csatorna kínálatában.

A nézők három hónapon keresztül minden hétköznap egy új, aktuális téma szerinti válogatásban találkozhatnak a legkreatívabb és legmulatságosabb otthoni videókkal, ezen felül május 2-tól hétvégénként közel félórás műsorban tekinthetik meg az adott hét legszórakoztatóbb rövid összeállításait.

A Balcony Storiest világszerte 27 nyelven sugározzák, itthon magyar hangalámondással, illetve (bizonyos videók esetében) feliratozással vetítik. A rendhagyó blokkokkal idehaza a Comedy Central, az MTV, a Paramount Channel és az RTL Spike műsorán lehet találkozni.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások