fbpx

paramount

Az Oscar-díj

Kiemelten készül az Oscar-gálára a Paramount Network

Bár minden évben erős vitákat szül, hogy mennyire számít a filmipar csúcsának az Oscar-gála, azért kiemelt eseménynek mindenképp illik tekinteni. Így tesz a Paramount Network csatornája is, ahol a magyar idő szerint március 13-án hajnalban 93. alkalommal tartott Oscar-díjátadó gálának szép felvezetést szánnak: több díjazott film és színész is előkerül a filmcsatornán a gálát megelőző napokban.

A „Grease: Rise of The Pink Ladies” című sorozat promóciós fotója.

Jön a Pomádé előzménysorozata a SkyShowtime-ra

A Marisa Davila és Cheyenne Isabel főszereplésével készült, tíz epizódból álló musicalsorozat idén tavasszal kizárólag a SkyShowtime-on lesz streamelhető – olvasható a Media1-hez eljuttatott sajtóközleményben.

A SkyShowTime nevű új streamingszolgáltatás

Magyarok számára is elérhetővé vált a SkyShowtime

Több más ország felhasználói mellett a magyarok számára is elérhetővé vált mától több mint 10.000 órányi, a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock katalógusából származó tartalom a SkyShowtime nevű új streamingszolgáltatásban.

Televíziók.

Sorra visszadobják a külföldi társhatóságok a magyar Médiatanács próbálkozásait, amikor a propagandatörvény alapján kér segítséget médiaszolgáltatók ellen

Egy közérdekű adatigénylésből kiderült, hogy eddig hiába fordult külföldi társhatóságokhoz az NMHH Médiatanácsa az azonos neműekkel kapcsolatos médiatartalmak miatt, a magyar médiahatóság próbálkozásai ugyanis sikertelennek bizonyultak Csehországban, Romániában, Spanyolországban.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások