fbpx
A Kristóf's Kitchen főszereplői Görögországban

A koronavírus miatt egyszerre két országban forog Steiner Kristóf új YouTube-szériája, a Kristóf’s Kitchen

A Kristóf’s Kitchen YouTube-csatorna tartalomgyártójának terveit is átírta a világjárvány.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A koronavírus sok műsorgyártócég, így a Steiner Kristóf nevével fémjelzett Kristóf’s Kitchen című YouTube-műsort készítő Brandwood tavaszi számításait is keresztülhúzta. A gyártó úgy tudott alkalmazkodni az eddig ismeretlen helyzethez, hogy az új epizódok egyszerre forognak a görögországi Methanán és Budapesten.

„A tavaszi szériában ellátogattunk volna többek között Izraelbe is, de új koncepció született, alkalmazkodva a lehetőségekhez. Kristófék Görögországból, az otthonukból jelentkeznek, amíg a stáb egy budapesti lakásban rögzíti az ételek elkészítését. Bevallom, a januári, londoni forgatás alkalmával még a legvadabb álmaimban sem gondoltam arra, hogy online-instrukciók alapján nekünk kell majd ezeket a nagyszerű recepteket elkészíteni, mindezt úgy, hogy biztosítsuk azt a színvonalat, amit a YouTube-csatorna nézői eddig megszokhattak Kristóftól és párjától” – említette Molnár Karesz, a műsor kreatív producere.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen – Karanténban című YouTube-széria kapcsán elárulta:

„Ezúttal visszatérünk a gyökerekhez, azokból a receptekből táplálkozunk, amik engem is elindítottak a növényi alapú étkezés és a vegán életmód útján. Szeretnénk, hogy akik mostanában többet főznek otthon, azoknak is legyen lehetősége megtanulni ezeket az alaprecepteket, amelyeket szabadon lehet variálni.”

„Bár bevallom, hogy én magam sem követem vallásosan a receptjeimet, hiszen ízre és állagra megyünk, de nagyon büszke vagyok a szakácskönyveimre, amik tökéletes alapkoncepciót adnak a vegán konyhához, hogy bárki megtanuljon növényi alapon sütni, főzni. Mi az otthonunkból jelentkezünk, Görögországból, míg a receptjeimet a barátaink és munkatársaink készítik el Budapesten, lépésről lépésre. Mi így oldottuk meg ezt a mindenki számára új helyzetet. Nagyon büszke vagyok rá, amikor megkapom a főzésekről a beszámolókat, fotókat, ez összeköt az otthoniakkal is” – tette hozzá Steiner Kristóf.

Kristóf's Kitchen

A koronavírus-helyzethez alkalmazkodva Steiner Kristóf és Nimrod Dagan CookOuting Facebook-oldala is megújul. „A platformon eddig éttermi élményeinkről számoltunk be, mostantól pedig azoknak adunk lehetőséget a bemutatkozásra, akik a YouTube-műsor alapján elkészítik a receptjeinket. Ezzel is szeretnénk inspirálni mindenkit, hogy csatlakozzanak hozzánk az új szezonban. Fontos, hogy aki teheti, maradjon otthon, de virtuálisan így bárki elutazhat hozzánk Methanára” – mondta el Steiner Kristóf.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: A Kristóf’s Kitchen főszereplői Görögországban
Szóljon hozzá!