fbpx
Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Görögországból folytatódik Steiner Kristóf műsora, a Kristóf’s Kitchen

A Kristóf’s Kitchen in The Studios hamarosan végetérő első évada után különleges görögországi epizódokkal folytatódik az október elején elindított új YouTube-os műsorfolyam.

Mint arról a Media1 még szeptemberben beszámolt, 11 év kihagyás után Steiner Kristóf visszatért a képernyőkre műsorvezetőként, immáron a YouTube-on, ahol Kristóf’s Kitchen in The Studios címmel vegán főzős talkshow-t indított.

„Hihetetlenül izgalmas, egyszerűen imádom ezt az új feladatot. Fantasztikus látni, hogy a nézők szeretik, rengetegen taggelnek posztokban, hogy elkészítették az ételeket. Bár a könyveimben is sokat meséltem már arról, hogyan viszonyulok a főzéshez, de most először érzem úgy, hogy az emberek igazán megtapasztalhatják a gasztronómia iránti szenvedélyemet és annak a könnyedségét, a kísérletező szellemet” – értékelte az új vegán főzős talkshow elmúlt időszakát Steiner Kristóf, aki most tett egy bejelentést is, amit elsőként a Media1-gyel osztott meg.  A műsorvezető elmondta, hogy a már most nagy népszerűségnek örvendő YouTube-csatorna számos meglepetéssel készül a következő időszakra.

Érkezik a Kristóf’s Kitchen in Greece

A meglepetések közül az első egy új miniszéria, a Kristóf’s Kitchen in Greece, amely Görögországba kalauzolja el a vegán konyha iránt nyitott nézőket november 26-tól.

„Elsősorban ez azért nagyszerű, mert mindig arra törekedtem, hogy amit a közönségnek kommunikálok, az a valós életemmel legyen párhuzamban. Itt most a saját konyhámból és a környező tavernákból jelentkezünk majd, bemutatva azokat az embereket, akik a mindennapjaimat színesítik. Azt hiszem, ez még közelebb hoz minket egymáshoz a nézőkkel. Nagy szívügyem megmutatni az embereknek, hogy a főzéshez nem kell feltétlenül egy luxuskonyha, egy kempinggázon és egy darab vágódeszkával is lehet alkotni, a minimál, aprócska konyhánk ennek szemléltetésére tökéletesen alkalmas!” – tette hozzá Steiner Kristóf.

Görögországból jelentkezik a Kristóf’s Kitchen
Görögországból jelentkezik a Kristóf’s Kitchen

H. Horváth Ádám, a műsor producere hozzátette:

„A görög szériával elindulunk egy izgalmas úton, az itthon rögzített epizódok mellett minél több országba szeretnénk elkalauzolni a nézőket, hogy helyi, vegán specialitásokkal ismerkedhessenek meg. Ennek első állomása, hogy Kristófék új otthonába látogatunk”.

Az új széria az adventi időszakra esik, így a görög ízeken túl nem maradhatnak el az ünnepi fogások sem, de a karácsonyi menü mellett a szilveszteri lakomához is adnak tippeket, hátha valaki állati alapanyagoktól mentes vacsorával készülne a vendégseregnek.

Az új évadig Kocsis Tibor, Sixx és Nyári Dia is felbukkan az aktuális részekben

A széria indulásáig a Kristóf’s Kitchen in The Studios még jelentkezik új részekkel. A legfrissebb epizódban Kocsis Tibor és húga főz együtt Steiner Kristóffal és Nimivel, november 12-én Nyári Dia és édesanyja érkezik a konyhába, míg a november 19-én megjelenő részben Varga Attila Sixx kritikus, újságíró lesz a műsor vendége.

Az új minisorozat indulásáig a @kristofsteiner Instagram-oldalon különböző werktartalmakat osztanak meg a műsor, illetve a műsorvezető görög élete után érdeklődők számára.

További online médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1 online rovatában.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások