Csermely Ákos, a Media Hungary főszervezője korábban, a konferenciája megnyitásakor

Csermely Ákos: Mindenképp lesz Media Hungary júniusban

A Media Hungary főszervezője a Media1 érdeklődésére azt mondta, bárhogy is alakul a járványügyi helyzet, június közepén, az eredetileg kitűzött időponthoz képest közel egy hónappal később mindenképp megszervezi a 25. Media Hungary konferenciát. Már csak az nem mindegy, hogy offline vagy online, de mindkét eshetőségre felkészült.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az eredetileg kitűzött 2020. május 19-20-i időpont helyett 2020. június 16-án és 17-én kerül sor az idei Media Hungary-ra – tudta meg a Media1 az immáron 25 éve minden esztendőben, egy ideje már évről-évre ezerötszáz-kétezer fő részvételével megrendezett médiakonferencia főszervezetőjétől.

Csermely Ákos, a főszervező vajon már sejt valamit, mikor oldják fel a koronavírus miatti országos veszélyhelyzetet, mikor szabadulhatunk ki a karanténjainkból és mikor találkozhatunk újra azokkal, akikkel már több mint egy hónapja nem? Megkérdeztük tőle.

Csermely válaszában azt írta, hogy mindenképp megtartja ebben az időpontban a konferenciát:

„Mindenképp lesz Media Hungary ebben az időpontban, csak az a kérdés, hogy offline a megszokott siófoki szállodában, vagy online.”

Csermely hozzátette, nagyon reménykedik, hogy offline, a Hotel Azúrban sor kerülhet a rendezvényre, majd megismételte:

„szóval lesz konferencia, az tuti, már annyi témám van, hogycsak…”,

és különben is sok meglepetéssel készült, pláne, hogy ez lesz a 25. alkalom.

Media Hungary 2020

Március 11-én Csermely Ákos tartotta az utolsó rendezvényt Magyarországon a karanténkorszak előtt

Március 11-én, a koronavírus miatti országos veszélyhelyzet, az első korlátozóintézkedések elrendelésekor a 100 főnél nagyobb rendezvények tiltásának híre épp az általa szervezett Evolution konferencián érte Csermely Ákost.

Vagyis a konferenciaszervezőnek egyszer már óriási szerencséje volt, hisz a rendezvényét épp csak hogy nem érintette a tiltás: igaz, a vendégek közül néhányan nemzetközi vállalati szabályozás miatt nem tudtak részt venni a szakmai találkozón, és olyanok is akadtak, akik videóüzenettel tartották meg előadásukat, de így is szépen megtelt a konferencia helyszíne Budapesten.

Azóta Csermely meghívott szakértők segítségével Reboot Hungary néven heti gyakorisággal szervez ingyenes webináriumokat, épp ezért ha rendhagyó módon idén mégis weben kell megtartani a Media Hungary konferenciát, arra is kiforrott megoldása lesz már. Talán még a szokásos esti koncert sem maradna el, csak legfeljebb nem Siófokon, hanem otthonról követhetjük majd.

Frissítés

Május 1-jén Csermely Ákos végül bejelentette, hogy a júniusi új időpontban, az interneten tartja meg a Media Hungary-t, ahogyan azt már korábban is kilátásba helyezte.

Borító: Csermely Ákos, a Media Hungary főszervezője korábban, a siófoki konferenciája megnyitásakor

Szóljon hozzá!