Véget ért A Tanár 3. évadának forgatása

Az iskolaigazgatót játszó Anger Zsolt a harmadik évadban rendezőként is részese volt az RTL Klub saját gyártású sorozatának elkészítésének.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Elkészült a stáb az RTL Klub A Tanár című sorozatának következő, 3. évadának forgatási munkálataival – értesült a Media1 Anger Zsolt, a sorozatban Rácz Ernő iskolaigazgatót játszó színész Facebook-oldaláról. Anger Zsolt egy posztot tett közzé a forgatási munkálatok befejezéséről néhány nappal ezelőtt.

Anger Zsolt egyébként nem csupán színészként kapott feladatot, de bejegyzéséből az is kiderül, hogy A Tanár 3. évadának rendezője is volt.

Arról, hogy már gőzerővel készül A Tanár 3. évada, augusztusban számoltunk be. Akkor ezt a műsort gyártó és forgatásokról néhány fotót közzétevő Paprika Studios Facebook-oldaláról tudta meg a Media1.

Az RTL Klub saját gyártású sorozata, A Tanár első évada 2018 márciusában mutatkozott be, majd a nagy sikerre való tekintettel rögtön folytatást is rendelt az RTL Magyarország. Vasvári Szilárd és diákjai az első 8 rész után egy hosszabb, 10 epizódos etapban néztek a fiatalokat is érintő témákkal farkasszemet. Arról, hogy egyáltalán készül majd harmadik évad az RTL sorozatából, idén április óta már lehetett tudni, erről Kolosi Péter, a médiavállalat programigazgatói feladatokat is ellátó vezérigazgató-helyettese egy interjúban beszélt.

Később az is kiderült, hogy a Tanár következő évadában Liptai Claudia színész-műsorvezető is látható lesz, méghozzá matematikatanárként. Liptai 18 év után tér vissza az RTL Klub képernyőjére.

A Tanár második évada az RTL Klub tíz legnézettebb tévéműsora közé tartozott.

Kolosi Péter idén ősszel a Kreatív konferenciáján azt is bejelentette, hogy összesen 6 saját gyártású sorozattal készül az RTL a következő időszakra. Olyan sorozat is lesz, ami csak az interneten, az RTL Moston lesz látható.

A Tanár 3. évada 2020-ban lesz képernyőn. A Paprika Studios oldalán egyébként tegnap néhány újabb exkluzív fotó is megjelent a pár napja befejeződött forgatásról.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Anger Zsolt, A Tanár 3. évadának rendezője. Fotó: Facebook

Szóljon hozzá!