fbpx

Véget ért A Tanár 3. évadának forgatása

Az iskolaigazgatót játszó Anger Zsolt a harmadik évadban rendezőként is részese volt az RTL Klub saját gyártású sorozatának elkészítésének.

Elkészült a stáb az RTL Klub A Tanár című sorozatának következő, 3. évadának forgatási munkálataival – értesült a Media1 Anger Zsolt, a sorozatban Rácz Ernő iskolaigazgatót játszó színész Facebook-oldaláról. Anger Zsolt egy posztot tett közzé a forgatási munkálatok befejezéséről néhány nappal ezelőtt.

Anger Zsolt egyébként nem csupán színészként kapott feladatot, de bejegyzéséből az is kiderül, hogy A Tanár 3. évadának rendezője is volt.

Arról, hogy már gőzerővel készül A Tanár 3. évada, augusztusban számoltunk be. Akkor ezt a műsort gyártó és forgatásokról néhány fotót közzétevő Paprika Studios Facebook-oldaláról tudta meg a Media1.

Az RTL Klub saját gyártású sorozata, A Tanár első évada 2018 márciusában mutatkozott be, majd a nagy sikerre való tekintettel rögtön folytatást is rendelt az RTL Magyarország. Vasvári Szilárd és diákjai az első 8 rész után egy hosszabb, 10 epizódos etapban néztek a fiatalokat is érintő témákkal farkasszemet. Arról, hogy egyáltalán készül majd harmadik évad az RTL sorozatából, idén április óta már lehetett tudni, erről Kolosi Péter, a médiavállalat programigazgatói feladatokat is ellátó vezérigazgató-helyettese egy interjúban beszélt.

Később az is kiderült, hogy a Tanár következő évadában Liptai Claudia színész-műsorvezető is látható lesz, méghozzá matematikatanárként. Liptai 18 év után tér vissza az RTL Klub képernyőjére.

A Tanár második évada az RTL Klub tíz legnézettebb tévéműsora közé tartozott.

Kolosi Péter idén ősszel a Kreatív konferenciáján azt is bejelentette, hogy összesen 6 saját gyártású sorozattal készül az RTL a következő időszakra. Olyan sorozat is lesz, ami csak az interneten, az RTL Moston lesz látható.

A Tanár 3. évada 2020-ban lesz képernyőn. A Paprika Studios oldalán egyébként tegnap néhány újabb exkluzív fotó is megjelent a pár napja befejeződött forgatásról.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Anger Zsolt, A Tanár 3. évadának rendezője. Fotó: Facebook

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások