fbpx
Az RTL Klub Made in Karantén című műsora

Új műsort indít az RTL Klub Made in Karantén címmel, a koronavírus kapcsán

A Made in Karantén a leírása alapján hasonló témájú, mint a TV2-n holnap startoló #maradjotthon, de ez kifejezetten a nézői videókra épül és a műfaja inkább tehetségkutató.

Vasárnap délután jelentette be az RTL Klub, hogy Made in Karantén címmel új műsort indít. Ebbe az alkotók olyan hétköznapi emberek saját maguk által készített videóit várják, akik tehetségük által mutatják be, hogyan teszik változatossá, izgalmassá, szórakoztatóvá, eredményessé a karantén idején otthon töltött napokat a koronavírus miatt. A legmenőbb karanténvideók 1 millió forintot kaphatnak.

„Itt a lehetőség, hogy bárki megmutathassa, hogy mit tud, és a négy fal sem szabhat határt az elképesztő ötleteknek!” – áll a Made in Karantén felhívásában.

A műsor azt mutatja meg, hogy készítője hogyan éli meg a karantént otthonában, hogyan űzi hobbijait, és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje. Lehet ez otthoni koncert az erkélyről, tánc házi kedvencekkel, zsonglőrködés, palacsintasütés, tényleg bármi.

A beküldött videókból a Made in Karantén négytagú zsűrije, Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző fogja kiválasztani az adás legjobbját, melynek készítője 1 millió forinttal gazdagodhat.

Így lehet jelentkezni a Made in Karanténba

Azt egyelőre nem árulták el, mikortól lesz képernyőn az új műsor, de a műsorba már lehet jelentkezni, az alkotók a legmenőbb karanténvideókat Viberen vagy WhatsAppon, a 06 30 195 95 95-ös számra, valamint az  rtl.hu/madeinkaranten linken várják.

A konkurens TV2 egyébként gyorsabban reagált a járványra: náluk már holnap este indul és minden nap képernyőn lesz #maradjotthon címmel egy olyan dokureality, melyben híres és kevésbé híres szereplők (például a most munka nélkül maradt Tóth Gabi énekes és séf férje) mutatják meg, hogyan élnek most, a világjárvány idején. A dokureality internetes oldalán egyébként ugyancsak várnak nézői videókat.

Az RTL-es műsor és a TV2 produkciója között azonban nagy különbség, hogy míg a TV2 műsora inkább dokumentarista jellegű, az RTL-é inkább egy tehetségkutató műfajához áll közelebb.

További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások