Énekel a Central Médiacsoport a koronavírus miatt karanténban dolgozó csapata

A koronavírus miatt házi karanténjaikból énekeltek a Central Médiacsoport dolgozói

A Neked írom a dalt című slágerrel kapaszkodtak össze virtuálisan a médiavállalat munkatársai és fejezték ki köszönetüket a frontvonalban lévőknek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

„A Central Médiacsoport dolgozói köszönik mindazok erőfeszítését, akik most nem magukat féltik, hanem másokért dolgoznak <3”

– ezzel a kísérőszöveggel tette közzé az alábbi videót a médiavállalat csapata, akik interneten keresztül kapcsolódtak össze ezekben a világjárvány sújtotta nehéz időkben, hogy elénekeljék Press Gábor és az LGT Neked írom a dalt című számát.

 

A Central Médiacsoporthoz tartozik például a 24.hu, a Nők Lapja, az NLC, a Nosalty, a Story magazin, a Best, a Marie Claire, a Színes RTV, a Startlap, a vezess.hu, a Krémmánia, a Meglepetés, a Kismama magazin, a National Geographic magazin, a Cosmopolitan, a Házipatika.com és a Startlap-termékcsoport. A kiadó munkatársainak többsége jelenleg is önkéntes házi karanténba kényszerülve, távmunkában állítja elő a lapokat, így a mostani összekapcsolódás számukra is egy olyan közösségi élményt adott, ahol újra láthatták egymást, és amellyel a bezártság és a szociális elszigetelődés fájdalmán is enyhíteni tudtak, ahogyan pár nappal ezelőtt 43 zenész is tette hasonló jellegű videóval.

A Central Médiacsoport internetes és nyomtatott termékeinél egyébként több különleges kezdeményezést (például virtuális jógaterem, nyugimese podcast, Házimenza stb.) is elindítottak a koronavírus miatt, erről külön hírben számoltunk be. A hirdetési piac egyesek által 30-50 százalékra prognosztizált befékezése másokhoz hasonlóan ezt a médiavállalatot sem kíméli, emiatt gazdasági racionalizálásra kényszerült a cég, ami költségvágással és a munkaidő, illetve ezen keresztül a bérek átmeneti csökkenésével is jár. A vállalat vezérigazgatója azt nyilatkozta ezzel kapcsolatban a Media1-nek, hogy a cél ezekkel a lépésekkel is fenntartani a kiadó működését annak érdekében, hogy a járvány elvonultával meg tudjanak újulni, újra növekedési pályára állíthassák a Central Médiacsoportot.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: Énekel a Central Médiacsoport a koronavírus miatt karanténban dolgozó csapata
Szóljon hozzá!