fbpx
WHO

Koronavírus: Összefogott a BBC, a CNN és az Euronews, hogy segítse az Egészségügyi Világszervezet munkáját

Az eddig soha nem közösködő három vezető nemzetközi hírcsatorna összesen ötvenmillió dollár értékben ajánlott fel tévés és online hirdetési felületet a WHO-nak, hogy létfontosságú közegészségügyi információkat tudjanak széles körben terjeszteni.

A CNN, az Euronews és a BBC által a Egészségügyi Világszervezet (WHO) számára tett felajánlásnak köszönhetően több mint 800 millió emberhez juthatnak el fontos és mindenki számára hasznos információk a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban.

A megállapodás szerint a közegészségügyi szervezetek ingyenes műsoridőt kapnak, hogy a járvány idején segíthessék a koronavírus elleni védekezést, és tájékoztassák a polgárokat a fertőzéssel kapcsolatos új információkról.

A kezdeményezés médiatörténeti jelentőséggel is bír, mivel ez az első alkalom, hogy a három rivális médiavállalat egy közös cél érdekében tárgyalt, majd megegyezett. Ezzel a lépéssel egyébként nem titkolt céljuk, hogy a kisebb médiumokat is arra ösztönözzék, segítsék a közegészségügyi  szervezetek munkáját.

Mindhárom csatorna, a CNN, az Euronews és a BBC is elérhető Magyarországon. A WHO és a három hírcsatorna összefogásának köszönhetően a felvilágosítókampányok digitális felületeken is láthatók lesznek.

A WHO a helyi közegészségügyi szervezeteket arra kérik, hogy e-mailben lépjenek kapcsolatba a műsorszolgáltatókkal a következő e-mail címek valamelyikén keresztül:

További médiahírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások