WHO

Koronavírus: Összefogott a BBC, a CNN és az Euronews, hogy segítse az Egészségügyi Világszervezet munkáját

Az eddig soha nem közösködő három vezető nemzetközi hírcsatorna összesen ötvenmillió dollár értékben ajánlott fel tévés és online hirdetési felületet a WHO-nak, hogy létfontosságú közegészségügyi információkat tudjanak széles körben terjeszteni.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A CNN, az Euronews és a BBC által a Egészségügyi Világszervezet (WHO) számára tett felajánlásnak köszönhetően több mint 800 millió emberhez juthatnak el fontos és mindenki számára hasznos információk a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban.

A megállapodás szerint a közegészségügyi szervezetek ingyenes műsoridőt kapnak, hogy a járvány idején segíthessék a koronavírus elleni védekezést, és tájékoztassák a polgárokat a fertőzéssel kapcsolatos új információkról.

A kezdeményezés médiatörténeti jelentőséggel is bír, mivel ez az első alkalom, hogy a három rivális médiavállalat egy közös cél érdekében tárgyalt, majd megegyezett. Ezzel a lépéssel egyébként nem titkolt céljuk, hogy a kisebb médiumokat is arra ösztönözzék, segítsék a közegészségügyi  szervezetek munkáját.

Mindhárom csatorna, a CNN, az Euronews és a BBC is elérhető Magyarországon. A WHO és a három hírcsatorna összefogásának köszönhetően a felvilágosítókampányok digitális felületeken is láthatók lesznek.

A WHO a helyi közegészségügyi szervezeteket arra kérik, hogy e-mailben lépjenek kapcsolatba a műsorszolgáltatókkal a következő e-mail címek valamelyikén keresztül:

További médiahírek találhatók a Media1.hu-n!

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti