fbpx
Tv2

Távozik a TV2 Média Csoport kreatív igazgatója, de nem megy messzire a cégtől

Kirády Attila felelt az elmúlt egy évben a TV2 Média Csoport összes saját gyártású műsoráért. A szakember a TV2 Média Csoport egyik legfőbb műsorgyártó partnercégénél folytatja tovább karrierjét.

Kirády Attila lesz a TV2 Média Csoport egyik legfőbb műsorgyártó partnerének, az IKO-nak a kreatív igazgatója – írja a SorozatWiki. Az információt a TV2 és Kirády is megerősítette az oldalnak. A tévés szakember szavai alapján nagyon várja, hogy április elsejétől új helyén, az IKO-nál elkezdhessen dolgozni minél több sikeres műsoron az ottani csapattal és büszke rá, hogy egy kiváló kreatív csapatnak lehetett részese a tévétársaságnál az elmúlt egy évben.

Kirády 2019 áprilisától volt a TV2 Média Csoport kreatív igazgatója, miután elődje, Ökrös Gergely, több más vezetőtársával együtt 2019 tavaszán távozott a TV2-től, és így a 2017 júliusában létrehozott terület vezetői széke megüresedett. Tavaly decemberben azonban Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója teljesen átalakította a TV2 Média Csoport saját gyártású műsoraiért felelős területet, ami a kreatív osztály megszűnésével járt. A kreatív osztály megszűnését követően a műsorok kreatív felügyelete Fischer Gábor programigazgató alá került. Bár a kreatív igazgatóság megszűnt, Kirády Attila kreatív igazgató a vállalatnál maradt, de Fischer Gábor programigazgató lett a főnöke.

Kirády felelt a TV2 Média Csoport összes saját gyártású műsoráért, legfőbb projektjei közül kiemelendő a koronavírus miatti leállások miatt napokon belül a képernyőről ideiglenesen lekerülő Mintaapák című magyar gyártású napi sorozat, vagy a TV2 valamikor idén elinduló új saját gyártású, többek között Stohl András főszereplésével készülő heti sorozata, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár.

Kirády Attila új munkahelye, az IKO az elmúlt években olyan műsorokat készített a TV2-nek, mint a Sztárban sztár leszek!, A Nagy Duett, az Ázsia Expressz, az Áll az alku, a Nyomd a gombot, tesó!, vagy éppen a Jóban Rosszban, a Bogaras szülők és a Mintaapák. Az IKO a TV2 mellett az ATV csatornának is gyárt szórakoztató típusú műsorokat. Ezenkívül az IKO készítette évekkel korábban az RTL Klub Csillag születik és Szombati esti láz című műsorait, valamint 2002 és 2013 között a Való Világ című valóságshow-t is. Korábban részt vettek az X-Faktor, a Celeb vagyok, ments ki innen!, az Egy perc és nyersz! és az Éjjel-nappal Budapest gyártásában is az RTL számára.

További hírek olvashatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások