Ilyen lesz a TV2 Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada c. showműsora

Bejelentette a TV2 a Nicsak, ki vagyok? műsorvezetőjét

A showműsor hamarosan képernyőre kerül 6 epizóddal, hétvégente, főműsoridőben. A jelmezben szereplők kilétét megfejtésével foglalkozó sztárcsapat tagjai mellett a műsorvezető is ismert személyiség, aki egyébként a Sztárban sztár leszek műsorvezetőjeként is képernyőn lesz idén.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Till Attila lesz a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című TV2-s showműsor műsorvezetője – tudta meg a Media1 Csikesz Erikától, a TV2 Média Csoport értékesítési igazgatójától, aki néhány perce jelentette be a műsorvezető kilétét a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) keddi, Nonstop+ elnevezésű, ügynökségeknek szóló előadásában néhány perccel ezelőtt.

Till Attila, a TV2 műsorvezetője
Till Attila, a TV2 műsorvezetője. Fotó: Tv2 sajtószoba

A Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada hétvégente, főműsoridőben lesz képernyőn. Ez az a műsor, ami az RTL Klub hamarosan ugyancsak képernyőre kerülő Álarcos énekeséhez hasonlóan jelmezes játékosokat szerepeltet majd, akik csak a show végén lepleződnek le. A napokban kiderült az is, hogy az RTL Klub hasonló jellegű műsorát Istenes Bence vezeti majd.

Csikesz Erika a TV2 részéről elárulta: összesen 6 epizód kerül adásba a tavaszi szezonban a Nicsak, ki vagyokból. 12 versenyző szerepel majd a produkcióban, ami interaktív lesz, hiszen a nézők a TV2 Live App segítségével szavazhatnak majd.

Jelenet a TV2 Nicsak, ki vagyok? című műsorának előzeteséből
Jelenet a TV2 Nicsak, ki vagyok? című műsorának előzeteséből

Till Attila műsorvezető mellett olyan hírességek is láthatók lesznek a műsorban, mint Majka, Ganxsta Zolee, Hajós András, Judy, Ábel Anita, Kajdi Csaba, ők a két sztárcsapatnak lesznek a tagjai, akik próbálják megfejteni, kik láthatók a jelmezben.

Csikesz Erika elmondta azt is, hogy idén legalább 10 saját gyártású produkció lesz a TV2 képernyőjén. Új évaddal érkezik például az Újratervezés című műsor is. Tilla Attila vezeti majd a Sztárban sztárban leszek című tehetségkutató showműsort is.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelője 2020. február 16-án a Várkert Bazárban

A Magyar Hang idén sem lehetett ott Orbán Viktor évértékelőjén, a 24.hu küzdelem árán – továbbra sincs transzparencia a Miniszterelnökségen

A miniszterelnök stábja az Orbáninfóhoz hasonlóan a vasárnapi miniszterelnöki évértékelőről is távol tartotta volna a 24.hu stábját, de aztán jött két, a portál szempontjából kedvező fordulat. A Magyar Hang nem volt ennyire szerencsés. Az ügy ismét rávilágít arra, hogy a Miniszterelnökség továbbra sem híve a transzparenciának és a kormány akár vezető médiumokat is kész akadályozni a munkában.