Ilyen lesz a TV2 Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada c. showműsora

Bejelentette a TV2 a Nicsak, ki vagyok? műsorvezetőjét

A showműsor hamarosan képernyőre kerül 6 epizóddal, hétvégente, főműsoridőben. A jelmezben szereplők kilétét megfejtésével foglalkozó sztárcsapat tagjai mellett a műsorvezető is ismert személyiség, aki egyébként a Sztárban sztár leszek műsorvezetőjeként is képernyőn lesz idén.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Till Attila lesz a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című TV2-s showműsor műsorvezetője – tudta meg a Media1 Csikesz Erikától, a TV2 Média Csoport értékesítési igazgatójától, aki néhány perce jelentette be a műsorvezető kilétét a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) keddi, Nonstop+ elnevezésű, ügynökségeknek szóló előadásában néhány perccel ezelőtt.

Till Attila, a TV2 műsorvezetője
Till Attila, a TV2 műsorvezetője. Fotó: Tv2 sajtószoba

A Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada hétvégente, főműsoridőben lesz képernyőn. Ez az a műsor, ami az RTL Klub hamarosan ugyancsak képernyőre kerülő Álarcos énekeséhez hasonlóan jelmezes játékosokat szerepeltet majd, akik csak a show végén lepleződnek le. A napokban kiderült az is, hogy az RTL Klub hasonló jellegű műsorát Istenes Bence vezeti majd.

Csikesz Erika a TV2 részéről elárulta: összesen 6 epizód kerül adásba a tavaszi szezonban a Nicsak, ki vagyokból. 12 versenyző szerepel majd a produkcióban, ami interaktív lesz, hiszen a nézők a TV2 Live App segítségével szavazhatnak majd.

Jelenet a TV2 Nicsak, ki vagyok? című műsorának előzeteséből
Jelenet a TV2 Nicsak, ki vagyok? című műsorának előzeteséből

Till Attila műsorvezető mellett olyan hírességek is láthatók lesznek a műsorban, mint Majka, Ganxsta Zolee, Hajós András, Judy, Ábel Anita, Kajdi Csaba, ők a két sztárcsapatnak lesznek a tagjai, akik próbálják megfejteni, kik láthatók a jelmezben.

Csikesz Erika elmondta azt is, hogy idén legalább 10 saját gyártású produkció lesz a TV2 képernyőjén. Új évaddal érkezik például az Újratervezés című műsor is. Tilla Attila vezeti majd a Sztárban sztárban leszek című tehetségkutató showműsort is.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!