Az RTL Klub 2020-ban induló Bátrak Földje című telenovellája

Kint a Bátrak Földje, az RTL Klub hamarosan induló, saját gyártású napi telenovellájának előzetese

Egy teljes egészében helyi fejlesztésű magyar kosztümös sorozatról van szó.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Media1 számolt be arról még idén május közepén elsőként, hogy Bátrak Földje címmel egy új napi telenovellán dolgozik az RTL Klub, illetve a Barátok közt egykori producere, Kalamár Tamás. A sorozat forgatási munkálatai már májusban is zajlottak Budapesten. Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságán akkor még hiába kértünk megerősítést, de Kolosi Péter, a médiavállalat vezérigazgató-helyettese hónapokkal később, a Nagy Kreatív Márkanapon szeptemberben, a nem sokára érkező új saját gyártású sorozatok között említést tett arról, hogy egy új kosztümös telenovella kerül az RTL Klub képernyőjére Bátrak Földje címmel. Azt is elárulta, hogy a Bátrak Földje összesen 80 darab, 1 órás időtartamú epizódból áll majd, és hogy a sorozatot a Paprika Studios műsorgyártó cég készíti az RTL Klub számára.

A Bátrak Földje a XIX. században, a kiegyezés előtti években játszódik. Nem történelmi sorozat lesz, de szakértőkkel ellenőriztették a történelmi tényeket is a hitelesség érdekében.

A napokban a Budapesten megrendezett Big Picture televíziós konferencián is mutattak részleteket a Bátrak Földjéből, most pedig a műsort gyártó Paprika Studios cég a Facebook-oldalán bukkantunk rá a 2020-ban képernyőre kerülő* sorozat előzetesére. A Paprika Studios oldalán egyébként angolul is emlegetik a szériát, méghozzá Land of the Brave címmel.

* Az RTL Most+ nevű új, pár héttel ezelőtt bekapcsolt internetes felületen egyébként már idén, a karácsonyi ünnepek alatt az új telenovella első három epizódja elérhető lesz azok számára, akiknek van RTL Most+ hozzáférésük.

Ez a műsorgyártó, a Paprika Studios készíti egyébként A Tanárt is, melynek harmadik évada hamarosan szintén érkezik: nemrég fejezték be a gyártási munkálatait.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol a napokban beszámoltunk arról is, milyen más új műsorokkal készül az RTL Klub 2020-ra.

Szóljon hozzá!

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Marjan Sarec szlovén kormányfő kezet fog a hivatalos tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. október 28-án.

Erősödnek Szlovéniában az Orbán Viktorhoz közeli, a TV2-t is tulajdonló nagyvállalkozóval kapcsolatos aggályok a Planet TV felvásárlása kapcsán, eközben csúszik az ügylet jóváhagyása

A legfrissebb hírek szerint a szlovén állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije Felügyelőbizottságának tagjai nem hagyták jóvá csütörtökön azt a döntést, amelynek alapján a TV2 tulajdonosa veheti meg a Planet TV-t. A szlovén sajtóban eközben erősödőben vannak azok a hangok, hogy mit is akarnak Orbán Viktor köreibe tartozó személyek a szlovén médiával, illetve beszámolnak arról is, hogy Magyarországon állami hirdetésekkel tömték ki a veszteséges TV2-t.

A Magyar Parlament

A tiltakozás ellenére elfogadták a kata szigorítását: rosszul járnak az újságírók, a weblaptulajdonosok, a fuvarosok, az ügyvédek és sokan mások

A pénteken elfogadott jogszabályi rendelkezés alapján jövőre, ha egy katás vállalkozás egy év alatt 3 millió forintnál magasabb összegű bevételre tesz szert ugyanazon üzleti partnerétől, akkor azt extrém mértékű, 40 százalékos büntetőadóval sújtják a kata fix összegén felül. Megszűnik továbbá a kettős katázás lehetősége és sor más, a vállalkozók szempontjából rendkívül előnytelen változás is jön, miközben kivételezni fognak az állam beszállítóival. A változások nagyon kedvezőtlenül érintik a média szektort is.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke

Az Index.hu Zrt. elnöke pontosítást kért a 444-től, és azt, hogy „ne működjön közre az Index szétverésében”

Bodolai László a 444-hez és a Media1-hez is eljuttatott jegyzőkönyvi részlettel igazolva látja, hogy szerinte nem igaz, amit tegnap a 444 írt az Index.hu Zrt. kapcsán. Az Index elnöke több kört is futott már a 444.hu-nál, először a szerzőnél, majd a főszerkesztőnél és a 444-et működtető Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatónál is, hogy pontosítsák az írást, illetve ahogy Bodolai fogalmazott, „ne működjön közre az Index szétverésében”. Bodolai azonban állítja: nem kapott választ. Ezt a 444 munkatársa is megerősítette a Media1 érdeklődésére, de azt is elmondta, miért.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!