Az RTL Klub 2020-ban induló Bátrak Földje című telenovellája

Kint a Bátrak Földje, az RTL Klub hamarosan induló, saját gyártású napi telenovellájának előzetese

Egy teljes egészében helyi fejlesztésű magyar kosztümös sorozatról van szó.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Media1 számolt be arról még idén május közepén elsőként, hogy Bátrak Földje címmel egy új napi telenovellán dolgozik az RTL Klub, illetve a Barátok közt egykori producere, Kalamár Tamás. A sorozat forgatási munkálatai már májusban is zajlottak Budapesten. Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságán akkor még hiába kértünk megerősítést, de Kolosi Péter, a médiavállalat vezérigazgató-helyettese hónapokkal később, a Nagy Kreatív Márkanapon szeptemberben, a nem sokára érkező új saját gyártású sorozatok között említést tett arról, hogy egy új kosztümös telenovella kerül az RTL Klub képernyőjére Bátrak Földje címmel. Azt is elárulta, hogy a Bátrak Földje összesen 80 darab, 1 órás időtartamú epizódból áll majd, és hogy a sorozatot a Paprika Studios műsorgyártó cég készíti az RTL Klub számára.

A Bátrak Földje a XIX. században, a kiegyezés előtti években játszódik. Nem történelmi sorozat lesz, de szakértőkkel ellenőriztették a történelmi tényeket is a hitelesség érdekében.

A napokban a Budapesten megrendezett Big Picture televíziós konferencián is mutattak részleteket a Bátrak Földjéből, most pedig a műsort gyártó Paprika Studios cég a Facebook-oldalán bukkantunk rá a 2020-ban képernyőre kerülő* sorozat előzetesére. A Paprika Studios oldalán egyébként angolul is emlegetik a szériát, méghozzá Land of the Brave címmel.

* Az RTL Most+ nevű új, pár héttel ezelőtt bekapcsolt internetes felületen egyébként már idén, a karácsonyi ünnepek alatt az új telenovella első három epizódja elérhető lesz azok számára, akiknek van RTL Most+ hozzáférésük.

Ez a műsorgyártó, a Paprika Studios készíti egyébként A Tanárt is, melynek harmadik évada hamarosan szintén érkezik: nemrég fejezték be a gyártási munkálatait.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol a napokban beszámoltunk arról is, milyen más új műsorokkal készül az RTL Klub 2020-ra.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!