fbpx
Az RTL Klub 2020-ban induló Bátrak Földje című telenovellája

Kint a Bátrak Földje, az RTL Klub hamarosan induló, saját gyártású napi telenovellájának előzetese

Egy teljes egészében helyi fejlesztésű magyar kosztümös sorozatról van szó.

A Media1 számolt be arról még idén május közepén elsőként, hogy Bátrak Földje címmel egy új napi telenovellán dolgozik az RTL Klub, illetve a Barátok közt egykori producere, Kalamár Tamás. A sorozat forgatási munkálatai már májusban is zajlottak Budapesten. Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságán akkor még hiába kértünk megerősítést, de Kolosi Péter, a médiavállalat vezérigazgató-helyettese hónapokkal később, a Nagy Kreatív Márkanapon szeptemberben, a nem sokára érkező új saját gyártású sorozatok között említést tett arról, hogy egy új kosztümös telenovella kerül az RTL Klub képernyőjére Bátrak Földje címmel. Azt is elárulta, hogy a Bátrak Földje összesen 80 darab, 1 órás időtartamú epizódból áll majd, és hogy a sorozatot a Paprika Studios műsorgyártó cég készíti az RTL Klub számára.

A Bátrak Földje a XIX. században, a kiegyezés előtti években játszódik. Nem történelmi sorozat lesz, de szakértőkkel ellenőriztették a történelmi tényeket is a hitelesség érdekében.

A napokban a Budapesten megrendezett Big Picture televíziós konferencián is mutattak részleteket a Bátrak Földjéből, most pedig a műsort gyártó Paprika Studios cég a Facebook-oldalán bukkantunk rá a 2020-ban képernyőre kerülő* sorozat előzetesére. A Paprika Studios oldalán egyébként angolul is emlegetik a szériát, méghozzá Land of the Brave címmel.

* Az RTL Most+ nevű új, pár héttel ezelőtt bekapcsolt internetes felületen egyébként már idén, a karácsonyi ünnepek alatt az új telenovella első három epizódja elérhető lesz azok számára, akiknek van RTL Most+ hozzáférésük.

Ez a műsorgyártó, a Paprika Studios készíti egyébként A Tanárt is, melynek harmadik évada hamarosan szintén érkezik: nemrég fejezték be a gyártási munkálatait.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol a napokban beszámoltunk arról is, milyen más új műsorokkal készül az RTL Klub 2020-ra.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások