fbpx
RTL Most +

Elindult az RTL Most+

A szolgáltatás egyelőre a Telenor ügyfelei számára érhető el, ők láthatják elsőként a Nofilter című új, internetre készített tévés sorozatot is.

Az RTL Magyarország és a Telenor bejelentette, hogy a mobilszolgáltató MyTV szolgáltatásának előfizetői számára a múlt hét óta elérhetővé vált az RTL Most úgynevezett disztribúciós változata, az RTL Most+ digitális szolgáltatás. Ez kizárólag műsorterjesztő cégeken – az első 3 hétben kizárólag a Telenor MyTV előfizetőinek – érhető el.

Az RTL Most+ különböző prémium funkciókat nyújt az eddig megszokott ingyenes RTL Most platformhoz képest.

Az RTL Most+ digitális szolgáltatás csak meglévő televíziós előfizetés mellett vehető igénybe, aktiválásához a televíziós előfizetést nyújtó szolgáltatóknál igényelhető egyéni kód. A Később a szolgáltatók köre folyamatosan bővül. (Mint arról már beszámoltunk, a következő szolgáltató, ahol megjelenik az RTL Most+, a PR-Telecom lesz.)

Az új, kibővített digitális szolgáltatásban HD-minőségű videók érhetők el, és megjelent benne a Chromecast lehetőség is, melynek köszönhetően az RTL Most+ műsorai már a tévékészüléken is nézhetők. Emellett exkluzív, kizárólag ezen a platformon elérhető tartalmakkal, az RTL Magyarország csatornái élő adásainak követésével és hosszabb ideig visszanézhető műsorokkal várja a nézőket, melyeket a megszokottnál jelentősen kevesebb reklám szakít meg.

Az első, kizárólag az RTL Most+-on elérhető tartalom a Nofilter című, saját gyártású, könnyed, epizódonként 15 perces, 10 részből álló vígjátéksorozat, ahol négy barátnőnek kell együtt szembenéznie a valósággal és a felnőtté válás nehézségeivel. A Nofilter című sorozatról ide kattintva olvasható el korábbi részletesebb írásunk.

Telenorral összefüggő mai hír az is, hogy a távközlési cég tulajdonosa, a PPF csoport felvásárolt egy nagy, több tévécsatornával is rendelkező médiavállalatot.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások