RTL Most +

Elindult az RTL Most+

A szolgáltatás egyelőre a Telenor ügyfelei számára érhető el, ők láthatják elsőként a Nofilter című új, internetre készített tévés sorozatot is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Magyarország és a Telenor bejelentette, hogy a mobilszolgáltató MyTV szolgáltatásának előfizetői számára a múlt hét óta elérhetővé vált az RTL Most úgynevezett disztribúciós változata, az RTL Most+ digitális szolgáltatás. Ez kizárólag műsorterjesztő cégeken – az első 3 hétben kizárólag a Telenor MyTV előfizetőinek – érhető el.

Az RTL Most+ különböző prémium funkciókat nyújt az eddig megszokott ingyenes RTL Most platformhoz képest.

Az RTL Most+ digitális szolgáltatás csak meglévő televíziós előfizetés mellett vehető igénybe, aktiválásához a televíziós előfizetést nyújtó szolgáltatóknál igényelhető egyéni kód. A Később a szolgáltatók köre folyamatosan bővül. (Mint arról már beszámoltunk, a következő szolgáltató, ahol megjelenik az RTL Most+, a PR-Telecom lesz.)

Az új, kibővített digitális szolgáltatásban HD-minőségű videók érhetők el, és megjelent benne a Chromecast lehetőség is, melynek köszönhetően az RTL Most+ műsorai már a tévékészüléken is nézhetők. Emellett exkluzív, kizárólag ezen a platformon elérhető tartalmakkal, az RTL Magyarország csatornái élő adásainak követésével és hosszabb ideig visszanézhető műsorokkal várja a nézőket, melyeket a megszokottnál jelentősen kevesebb reklám szakít meg.

Az első, kizárólag az RTL Most+-on elérhető tartalom a Nofilter című, saját gyártású, könnyed, epizódonként 15 perces, 10 részből álló vígjátéksorozat, ahol négy barátnőnek kell együtt szembenéznie a valósággal és a felnőtté válás nehézségeivel. A Nofilter című sorozatról ide kattintva olvasható el korábbi részletesebb írásunk.

Telenorral összefüggő mai hír az is, hogy a távközlési cég tulajdonosa, a PPF csoport felvásárolt egy nagy, több tévécsatornával is rendelkező médiavállalatot.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!