Tv2

Ezekre készül a TV2

Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója is fontos bejelentésekkel érkezett a Big Picture konferenciára.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója is megtartotta szokásosnak mondható prezentációját a Big Picture tévés szakkonferencián Budapesten. A programigazgató a manapság a TV2 részéről gyakran hangoztatott állítások megismétlésével kezdte: a TV2 a piacvezető. Az csak percekkel később, illetve a kivetítőhöz közel ülők számára derült ki, hogy ez jellemzően csak az egész napos átlagokat tekintve igaz, vagyis a főműsoridőre – amikor Magyarország lakossága jellemzően tévézik, és amikor tényleg tömegek vannak a tévé előtt – egyáltalán nem.

A programigazgató azt is mondta, hogy a Sztárban sztár leszek! első kilenc adása nagy siker volt. Igaz, később, amikor az RTL Klub X-Faktorával került szembe, nagyon csúnyán kikapott, de a prezentációban ez már persze nem látszott. Igaz, Fischer szóban azért finoman elismerte a vereséget a közönség előtt.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója
Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója

Az előadás későbbi részéből aztán kiderült néhány, a következő időszakra vonatkozó konkrétum is. Ilyen, hogy a korábban már bejelentett, néhány hét múlva jelentkező új „nagy durranás”, a Catch! – úgyis utolérlek című fogócskázós tévéműsor házigazdája nem a mostanában a TV2 sportvetélkedőit vezető Palik László, hanem Ördög Nóra lesz.

 

Fischer elismerte, hogy a Palik László vezette másik sportvetélkedő, a Fuss család, fuss! gyakorlatilag megbukott. Persze ennél diplomatikusabban fogalmazott. Azt mondta, nem hozta a várt nézettséget, ezért nem is készítenek belőle új évadot jövőre. Az őszinte és nyilvános önkritikát egyébként sokan értékelték pozitívan.

A TV2 Fuss család, fuss! című sportvetélkedője
A TV2 Fuss család, fuss! című sportvetélkedője. fotó: Tv2 sajtószoba

A TV2 programigazgatója egyúttal bejelentette, hogy jövőre is lesz Exatlon Hungary sportvetélkedő, az ugyanis óriási siker és nagy aktivitást vált ki a nézők között. A sportreality 2020-ban folytatódik, ez már biztos. Ezt a műsort Palik László vezeti majd, így Palik László kedvelőinek nem kell mellőznie a tévés műsorvezetőt.

Exatlon Hungary
Exatlon Hungary

Fischer Gábor tett egy másik fontos bejelentést is: folytatódik jövőre a Bezár a bazár című vetélkedő is. 2020 elején lesz látható az új, immáron 3. évad.  A vetélkedő korábban nagy sikerrel futott, olyannyira, hogy a TV2 ismétlésként is leadta. (Igaz, a nézők nem mindig voltak tisztában vele, hogy ismétlést látnak.)

Till Attila / Tilla és Majka meztelenkedése a Bezár a bazár jelenetében
Tilla és Majka meztelenkedése a Bezár a bazár jelenetében korábban

Fischer ezenkívül bemutatta a november 11-től startoló új, hétköznap jelentkező műsorokat, de ezekről már írtunk korábban.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában. A Big Picture konferenciáról tudósításaink ide kattintva érhetők el.

Szóljon hozzá!