távkapcsoló

Újabb műsorváltozás, ezúttal a TV2 hétköznap estéit érinti

A hétfőtől életbe lépő újabb műsorváltozás oka feltehetőleg az lehet, hogy Kasza Tibor műsora, a Kapd el ha tudsz! nem igazán jó nézettségi eredményeket produkált a TV2 számára, miközben az RTL-en a Love Island erősített.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az elmúlt hetekben, minden hétvégén, így most is előfordult műsorváltozás a TV2-n. A jövő héttől viszont már a hétköznapok sem a tévéújságban meghirdetett módon zajlanak a TV2-n.

A SorozatWiki írta meg, hogy a Tények Plusz a jövő hét hétfőtől bruttó (reklámokkal együttvéve) 15 perccel hosszabb lesz. Emiatt az Ázsia Expressz későbbre kerül és 19:10 helyett csak 19:25-kor kezdődik majd.

Ördög Nóra utazós realityjének bruttó adásideje is negyedórával nőni fog. Így a Kasza Tibi által vezetett Kapd el, ha tudsz! című labdás vetélkedő fél órával kezdődik majd később és csupán 21:25-tól lesz látható.

A gameshow ismétlése 22:30-ról 22:50-re kerül.

Bezuhant a Kapd el, ha tudsz nézettsége

Az oldal szerint a változások mögött az lehet, hogy a Kapd el, ha tudsz! már az első két hetében is rossz nézettséget hozott, de a mostani hétnek a közepére még jobban bezuhant a nézettsége.

Eközben a rivális RTL Klub egzotikus szigeteki társkeresője, a Love Island, bár az első másfél hetén gyenge nézettséget produkált, az elmúlt napokban azonban szerdán és csütörtökön már közepes számokat hozott, vagyis erősített.

A TV2-s hétköznap esti műsorváltozások után a jól futó Ázsia Expressz vége 15-20 percen keresztül együtt fog menni az RTL Klubon futó Love Island elejével. A változások következtében a késő esti RTL-es Barátok közt ellen így már nem az Extrém Activity ismétlése, hanem a Kapd el, ha tudsz! második fele lesz látható.

Borító: 123rf.com

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Előbb érkezik az Álarcos énekes, az RTL Klub idei nagy újdonsága

Nem a sokak által várt őszi időszakban, hanem már jóval előbb képernyőre kerülhet a The Masked Singer (A maszkos énekes) címmel is emlegetett nagyszabású produkció, ahol inkognitójukat megőrizve énekel 12 híresség. Kiderült az is, hogy Budapesten veszik fel a szlovák és a cseh változatot is.

Szereplőket toboroz az RTL Klub és a TV2

Hat olyan tévéműsort is találtunk, ahová játékosok jelentkezését várja jelenleg a két vezető kereskedelmi csatorna. Túlélőshowba, tehetségkutatóba, vidéki társkereső reality-be, pénzügyi műsorba, főzőshowba is jelentkezhetnek azok, akik a fődíjért és a hírnév kedvéért szeretnék viszontlátni magukat a tévéképernyőkön.