távkapcsoló

Újabb műsorváltozás, ezúttal a TV2 hétköznap estéit érinti

A hétfőtől életbe lépő újabb műsorváltozás oka feltehetőleg az lehet, hogy Kasza Tibor műsora, a Kapd el ha tudsz! nem igazán jó nézettségi eredményeket produkált a TV2 számára, miközben az RTL-en a Love Island erősített.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az elmúlt hetekben, minden hétvégén, így most is előfordult műsorváltozás a TV2-n. A jövő héttől viszont már a hétköznapok sem a tévéújságban meghirdetett módon zajlanak a TV2-n.

A SorozatWiki írta meg, hogy a Tények Plusz a jövő hét hétfőtől bruttó (reklámokkal együttvéve) 15 perccel hosszabb lesz. Emiatt az Ázsia Expressz későbbre kerül és 19:10 helyett csak 19:25-kor kezdődik majd.

Ördög Nóra utazós realityjének bruttó adásideje is negyedórával nőni fog. Így a Kasza Tibi által vezetett Kapd el, ha tudsz! című labdás vetélkedő fél órával kezdődik majd később és csupán 21:25-tól lesz látható.

A gameshow ismétlése 22:30-ról 22:50-re kerül.

Bezuhant a Kapd el, ha tudsz nézettsége

Az oldal szerint a változások mögött az lehet, hogy a Kapd el, ha tudsz! már az első két hetében is rossz nézettséget hozott, de a mostani hétnek a közepére még jobban bezuhant a nézettsége.

Eközben a rivális RTL Klub egzotikus szigeteki társkeresője, a Love Island, bár az első másfél hetén gyenge nézettséget produkált, az elmúlt napokban azonban szerdán és csütörtökön már közepes számokat hozott, vagyis erősített.

A TV2-s hétköznap esti műsorváltozások után a jól futó Ázsia Expressz vége 15-20 percen keresztül együtt fog menni az RTL Klubon futó Love Island elejével. A változások következtében a késő esti RTL-es Barátok közt ellen így már nem az Extrém Activity ismétlése, hanem a Kapd el, ha tudsz! második fele lesz látható.

Borító: 123rf.com
Szóljon hozzá!