Barátok közt

Barátok közt: fontos változás lép életbe

Immáron az eddig megszokottól eltérő időpontokban látható az RTL Klubon a sorozat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mint arról korábban a Media1 is beszámolt, megváltozik az RTL Klubon a Barátok közt című napi sorozat friss részeinek kezdési időpontja. A változások ma (hétfőn) lépnek életbe, innentől fogva a Barátok közt hétköznap délutánonként, az rtl.hu/musorujsag szerint most például 17:10-től és az esti főműsoridő vége felé, 22:25-től lesz látható az RTL Klub legrégebb óta képernyőn lévő sorozata.

A BK-ból már a délutáni időpontban is a legfrissebb epizód lesz látható. Ezt követi majd az RTL Híradó 18 órától, majd a Fókusz 18:55-től, ami után a Drága örökösök 19:55-kor, majd a tegnap bemutatkozó egzotikus szigeteki társkeresős reality, a Love Island következik 21:05-től. (A reality innentől fogva napi műsorként lesz látható.) Ezután következik a Barátok közt 17:10-kor már sugárzott része azok számára, akik a délutáni időpontról lemaradtak.

Az RTL Magyarország illetékesei korábban elmondták, hogy a változások oka, hogy a Love Island nevű társkeresős reality jobban illik a Drága örökösök után. Kijelentették:

„Ha egy műsort el akarnak süllyeszteni, azt nem úgy teszik, hogy az eddigi egy helyett napi kétszer is levetítik”.

Ráadásul aki esetleg lemaradna a hagyományos adásról, az RTL Most oldalon digitálisan is visszanézheti azokat az esti adást követően.

A Barátok közt kapcsán egyébként más fontos változások is vannak. A múlt hét óta megnőtt a sorozat epizódjainak időtartama, pénteken pedig az derült ki, hogy egyszerre két fontos vezető, a sorozat írója és kreatív producere is távozik a műsort gyártó UFA Magyarországtól. Ismert az is, hogy a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán színész még a nyáron felmondott, mivel már egyre kevésbé tudott azonosulni a sorozatbeli rosszfiús szerepével, így a BK rajongóinak hamarosan búcsúzniuk kell.

Borító: A Barátok közt egyik jelenete. Fotó: RTL Klub sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!