fbpx
Vajna Tímea, a Tények Plusz második részében

Legyőzte Vajna Tímeát és a Tények Pluszt az RTL Híradó kedden

Úgy tűnik, a TV2 néhai tulajdonosának özvegyével, Vajna Tímeával készített interjú második része iránt már jóval kisebb volt az érdeklődés tegnap.

Korábban már beszámoltunk róla, milyen kimagasló nézettségi mutatókkal futott hétfőn a TV2-n a Tények Plusz adása, melyben Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea nyilatkozott a haláleset utáni fájdalmáról. Hogy a Tények Plusz kimagasló nézettséggel futott hétfőn, rögtön vezető anyagban számolt be a KESMA hírportálja, az Origo. Igaz, azt már nem említették, hogy a Tények Plusz magas nézettségét a TV2 nem tudta megtartani az este folyamán, műsorai rendre alulmaradtak az RTL Klub programjaival szemben.

De vajon sikerült-e a Vajna-házban, Gönczi Gábor által készített riport második részével is magas nézettséget elérni? Úgy tűnik, nem.

50 ezer nézővel kevesebb

A Vajna Tímea iránti érdeklődés keddre már jóval kisebb lett. A 24.hu ugyanis arról ír, hogy a második napon a Tények Pluszt megelőző Tények még a 16 százalékos közönségarányt sem érte el, és bár a Tények Plusz idejére volt némi emelkedés, de az megállt 16,7 százalékos közönségaránynál a kereskedelmileg kiemelt 18-49 év közötti korosztályban.

Ezt azt jelenti, hogy közel 50 ezerrel kevesebben nézték a riport folytatását, mint hétfőn, amikor még 180 ezer tévénéző, a tévénézők 22,7 százaléka volt kíváncsi Vajna Tímeára.  Az RTL Híradót kedd este a 18 és 49 év közötti tévénézők 18,1 százaléka választotta, vagyis ez alapján a Tények és a Tények Plusz vereséget szenvedett az RTL Híradótól.

Vajna Tímea még nem biztos benne, hogy hozzájut a cégekhez

A médiapiacon a TV2, a Rádió 1 és az IKO tulajdonosaként is érdekelt néhai médiaoligarcha feleségével készített beszélgetés második részében amellett, hogy megtudhattuk, hogy külön macska-nappalija van a – korábban magán repülőgéppel reptetettChanel nevű macskának, Vajna Tímea arról is beszélt, hogy a férje úgy alkotta meg a cégei struktúráját, hogy még nem lehet benne biztos, hogy hozzájut az örökséghez, és lehet, hogy ez akár éveket is igénybe vehet, amiben most ügyvédek segítik őt.

Meglopták Vajnáékat

Vajna Tíma szavai alapján Andy Vajna azonban nem mindig megbízható emberekkel vette magát körbe, így fordulhatott elő, hogy egyes cégeiben Vajnát meglopták, sőt Vajna Tímea szerint még a patológián is megpróbálták megpróbálni férjét, eltűnt ugyanis a holttestéről egy öv, amit halálakor viselt. Vajna Tímea ekkor rákiabált a dolgozókra, így tudta végül visszaszerezni.

Vajna Tímea, aki eddig fényűző életmódjáról volt híres, luxusautókkal közlekedett és a világ legdrágább, paradicsomi helyszíneiről közölt magáról fotókat, azt állította, hogy az örökösödési folyamat nehézségei miatt anyagi gondokkal küzd, még bankhitelre is szüksége volt. Beszélt arról is, hogy többször is visszautasította a leánykérésre gyémántgyűrűvel készülő Vajna házassági ajánlatát, de végül a nagyszülők meggyőzték, hogy mondjon igent.

A TV2 és az RTL Klub közötti nézettségi harc előző napi alakulásáról, illetve a Gönczi Gábor által készített Vajna-riport első részéről itt írtunk bővebben.

borító: Vajna Tímea, a Tények Plusz második részében
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások