Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetője a vetélkedő díszletei között

Elárulta a TV2, mikor tér vissza Gundel Takács Gábor táskás műsora

Az Áll az alku némiképp megváltozó szabályrendszerrel tér vissza a TV2-re.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Néhány napja a Media1-en már beszámoltunk róla, hogy hamarosan visszatér az Áll az alku című műsor a TV2-re, Gundel Takács Gábor műsorvezetésével. Konkrét kezdési időpont akkor még nem volt, és a TV2 sajtóosztályát is hiába kérdeztük ezzel kapcsolatban,

ma azonban hivatalosan bejelentették, hogy július 15-től lesz látható újra a vetélkedő, méghozzá hétköznap esténként 20:40-kor.

Tematikus adások, megváltozó szabályok

Bejelentették azt is, hogy változnak a játékszabályok változnak, valamint elmondták, hogy az Áll az alku új évadában is lesznek tematikus adások, így például lesz olyan alkalom, amikor a western filmek világát idéző ruhákban vagy a 90-es évek diszkó stílusának színes szettjeiben állnak kamerák elé a játékosok.

„Minden évad más és más, így nincs két egyforma adás sem. Természetesen a helyzetek ismétlődnek, ez a műsor jellegéből adódik, de nem lehet megunni – különböző játékosokat, élethelyzeteket, sorsokat ismerhetünk meg. Ez a játék éppen attól jó, hogy ahhoz képest, ahogy megérkezik valaki a stúdióba, milyen utat jár be, milyen változásokon megy keresztül. Ezeken az átalakulásokon sokszor a játékos is meglepődik, és sokat tanul saját magáról. Lesznek nagyon izgalmas, nevetős és sírós adások is az elkövetkező hetekben” – tette hozzá Gundel Takács Gábor, az Áll az alku műsorvezetője.

Így változnak a szabályok

A TV2-től kapott felvilágosítás alapján az új évadban is fontos szereplője lesz az adásoknak egy szerencsehozó kismalac, Csipesz Ödön. A játékos az első 5 táska nyitása során bármikor bemondhatja, hogy él a „malac-tippel”, vagyis megpróbálja eltalálni, hol rejtőzhet Csipesz Ödön. Ha jól tippel, 500 ezer forintos garantált nyereménnyel gazdagodik. Az előző szériához képest a szerencsemalac szerepe itt azonban nem ér véget – ha az első 5 nyitáskor a „malac-tipp” nem sikerül, a játékos újabb kísérletet tehet a következő 3 esetben, és egyszer megint bemondhatja a tippet. Igaz, ha ebben a körben sikerrel jár, a garantált bónusz feleződik, 250 ezer forint lesz.

Az extra, 23-as táska szabálya is módosult – a felező, duplázó, és +1 millió forintos lehetőségek mellé bekerült a „hiába” feliratú tábla. Vagyis az eredményt nem módosító opció, melynek kinyitása esetén a játékosé marad a megnyert összeg. Elárulták, hogy ennek lehetősége sokkal bátrabbá tette a játékosakat mikor arról döntöttek, hogy kinyissák-e az igencsak kockázatosnak számító „ráadás táskát”.

A legmagasabb értékű táska 50 millió forintot ér, így ha valaki igazán vakmerő és szerencsés akár 100 millió forintot is nyerhet.

Borítókép: Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetője a vetélkedő díszletei között. Fotó: TV2 sajtó

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

olvasás, könyv, koronavírus, járvány

Kelen Károly: Olvasás járvány idején

Maradj otthon és olvass! De mit, ha zárva vannak a könyvesboltok? Szerencsére a kiadók átálltak arra, hogy egy nap alatt kiszállítsák, amit megrendelnek tőlük. És két hét alatt tető alá hoznak egy friss könyvet. Megjelent Paolo Giordano olasz író Járvány idején című könyve.

Varga Judit igazságügyi miniszter a Sziget fesztiválon

Nem az igazat írta Varga Judit igazságügyi miniszter az Euronews hírcsatornáról

Azt állította Varga Judit, hogy az Euronews nem biztosított számára, illetve a magyar kormány számára megszólalási lehetőséget a koronavírus-törvény kapcsán, illetve nem adták le a vele felvett beszélgetést. Utánanéztünk az igazságügyi miniszter szavainak igazságtartalmának. Pillanatokon belül kiderült: a korábban már a Facebookot is cenzúrával vádoló igazságügyi miniszter nem mondott igazat.