fbpx
Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetője a vetélkedő díszletei között

Elárulta a TV2, mikor tér vissza Gundel Takács Gábor táskás műsora

Az Áll az alku némiképp megváltozó szabályrendszerrel tér vissza a TV2-re.

Néhány napja a Media1-en már beszámoltunk róla, hogy hamarosan visszatér az Áll az alku című műsor a TV2-re, Gundel Takács Gábor műsorvezetésével. Konkrét kezdési időpont akkor még nem volt, és a TV2 sajtóosztályát is hiába kérdeztük ezzel kapcsolatban,

ma azonban hivatalosan bejelentették, hogy július 15-től lesz látható újra a vetélkedő, méghozzá hétköznap esténként 20:40-kor.

Tematikus adások, megváltozó szabályok

Bejelentették azt is, hogy változnak a játékszabályok változnak, valamint elmondták, hogy az Áll az alku új évadában is lesznek tematikus adások, így például lesz olyan alkalom, amikor a western filmek világát idéző ruhákban vagy a 90-es évek diszkó stílusának színes szettjeiben állnak kamerák elé a játékosok.

„Minden évad más és más, így nincs két egyforma adás sem. Természetesen a helyzetek ismétlődnek, ez a műsor jellegéből adódik, de nem lehet megunni – különböző játékosokat, élethelyzeteket, sorsokat ismerhetünk meg. Ez a játék éppen attól jó, hogy ahhoz képest, ahogy megérkezik valaki a stúdióba, milyen utat jár be, milyen változásokon megy keresztül. Ezeken az átalakulásokon sokszor a játékos is meglepődik, és sokat tanul saját magáról. Lesznek nagyon izgalmas, nevetős és sírós adások is az elkövetkező hetekben” – tette hozzá Gundel Takács Gábor, az Áll az alku műsorvezetője.

Így változnak a szabályok

A TV2-től kapott felvilágosítás alapján az új évadban is fontos szereplője lesz az adásoknak egy szerencsehozó kismalac, Csipesz Ödön. A játékos az első 5 táska nyitása során bármikor bemondhatja, hogy él a „malac-tippel”, vagyis megpróbálja eltalálni, hol rejtőzhet Csipesz Ödön. Ha jól tippel, 500 ezer forintos garantált nyereménnyel gazdagodik. Az előző szériához képest a szerencsemalac szerepe itt azonban nem ér véget – ha az első 5 nyitáskor a „malac-tipp” nem sikerül, a játékos újabb kísérletet tehet a következő 3 esetben, és egyszer megint bemondhatja a tippet. Igaz, ha ebben a körben sikerrel jár, a garantált bónusz feleződik, 250 ezer forint lesz.

Az extra, 23-as táska szabálya is módosult – a felező, duplázó, és +1 millió forintos lehetőségek mellé bekerült a „hiába” feliratú tábla. Vagyis az eredményt nem módosító opció, melynek kinyitása esetén a játékosé marad a megnyert összeg. Elárulták, hogy ennek lehetősége sokkal bátrabbá tette a játékosakat mikor arról döntöttek, hogy kinyissák-e az igencsak kockázatosnak számító „ráadás táskát”.

A legmagasabb értékű táska 50 millió forintot ér, így ha valaki igazán vakmerő és szerencsés akár 100 millió forintot is nyerhet.

Borítókép: Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetője a vetélkedő díszletei között. Fotó: TV2 sajtó
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások