fbpx
Stohl András, a TV2 Kapd el, ha tudsz! című műsorának műsorvezetője

Stohl Andrással toborozza a TV2 a Kapd el, ha tudsz játékosait

A toborzóvideó alapján már sejthető az is, hogy ki lesz a műsorvezetője az új labdás gameshownak, amelynek kapcsán korábban érdeklődő olvasói levelek tucatjait kaptuk.

Ahogy arról május elején már a Media1 is beszámolt, Kapd el, ha tudsz! címmel hamarosan új gameshow indul a TV2-n.

A Kapd el, ha tudsz a BBC-n már sugárzott Catchpoint című produkció magyar adaptációja lesz, a műsorral kapcsolatos tervekről Fischer Gábor, a médiavállalat programigazgatója már szólt is néhány szót a Media Hungary konferencián Siófokon.

A vetélkedőben kérdések hangzanak el, a kérdéseket követően pedig egy óriási LED-falon szemléltetik a válasz-opciókat, a megválaszolásuk pedig úgy zajlik, hogy a csapatok egyik tagjának az általuk helyesnek ítélt válasz alatt kell állnia. Sikeres választás esetén, a játékos feje fölött hullik le egy labda. Ha valamelyik csapat nem találta el a megoldást, és kellően közel állt hozzá és a leeső labdára is megfelelő reflexekkel reagált, a főnyereményre való esély megmarad. Vagyis ebben a játékban az sem baj, ha valaki nem tudja a kérdésekre a jó választ, mert elég, ha jól helyezkedik. Íme a műsor eredetijéről egy videó.

Korábbi, a témával kapcsolatos hírünk alatt, valamint azóta is üzenetekben nagyon sok kérdést kapott a Media1, hol és hogyan lehet jelentkezni a vetélkedőbe. Ez ügyben van most friss fejlemény, mégpedig az, hogy mint észrevettük, a TV2 weboldalán a minap megkezdődött a toborzás, így egy konkrét linkkel is tudunk szolgálni, ahol az érdeklődők jelentkezhetnek a műsorba.

A kedvcsináló videóban egyébként Stohl András toborozza a leendő játékosokat. Ez alapján igencsak erős a gyanú, hogy Stohl lesz a műsorvezetője a Kapd el, ha tudsz! gameshownak.  Ez már csak azért is logikus lenne, hiszen Stohl most is vezet vetélkedőt a TV2-n, és korábban az általa vezetett, az RTL Klub Falához kísértetiesen hasonló, A Piramis című műsor esetében is labdákon múlott a játékosok sorsa.

Frissítés 209.07.23.

Bejelentették, hogy Kasza Tibor lesz a TV2 labdás műsorának műsorvezetője, a TV2 tehát végül szó nélkül lecserélte Stohl Andrást.

Borítókép: Stohl András, a TV2 Kapd el, ha tudsz! című műsorának műsorvezetője
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások