Stohl András, a TV2 Kapd el, ha tudsz! című műsorának műsorvezetője

Stohl Andrással toborozza a TV2 a Kapd el, ha tudsz játékosait

A toborzóvideó alapján már sejthető az is, hogy ki lesz a műsorvezetője az új labdás gameshownak, amelynek kapcsán korábban érdeklődő olvasói levelek tucatjait kaptuk.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Ahogy arról május elején már a Media1 is beszámolt, Kapd el, ha tudsz! címmel hamarosan új gameshow indul a TV2-n.

A Kapd el, ha tudsz a BBC-n már sugárzott Catchpoint című produkció magyar adaptációja lesz, a műsorral kapcsolatos tervekről Fischer Gábor, a médiavállalat programigazgatója már szólt is néhány szót a Media Hungary konferencián Siófokon.

A vetélkedőben kérdések hangzanak el, a kérdéseket követően pedig egy óriási LED-falon szemléltetik a válasz-opciókat, a megválaszolásuk pedig úgy zajlik, hogy a csapatok egyik tagjának az általuk helyesnek ítélt válasz alatt kell állnia. Sikeres választás esetén, a játékos feje fölött hullik le egy labda. Ha valamelyik csapat nem találta el a megoldást, és kellően közel állt hozzá és a leeső labdára is megfelelő reflexekkel reagált, a főnyereményre való esély megmarad. Vagyis ebben a játékban az sem baj, ha valaki nem tudja a kérdésekre a jó választ, mert elég, ha jól helyezkedik. Íme a műsor eredetijéről egy videó.

Korábbi, a témával kapcsolatos hírünk alatt, valamint azóta is üzenetekben nagyon sok kérdést kapott a Media1, hol és hogyan lehet jelentkezni a vetélkedőbe. Ez ügyben van most friss fejlemény, mégpedig az, hogy mint észrevettük, a TV2 weboldalán a minap megkezdődött a toborzás, így egy konkrét linkkel is tudunk szolgálni, ahol az érdeklődők jelentkezhetnek a műsorba.

A kedvcsináló videóban egyébként Stohl András toborozza a leendő játékosokat. Ez alapján igencsak erős a gyanú, hogy Stohl lesz a műsorvezetője a Kapd el, ha tudsz! gameshownak.  Ez már csak azért is logikus lenne, hiszen Stohl most is vezet vetélkedőt a TV2-n, és korábban az általa vezetett, az RTL Klub Falához kísértetiesen hasonló, A Piramis című műsor esetében is labdákon múlott a játékosok sorsa.

Frissítés 209.07.23.

Bejelentették, hogy Kasza Tibor lesz a TV2 labdás műsorának műsorvezetője, a TV2 tehát végül szó nélkül lecserélte Stohl Andrást.

Borítókép: Stohl András, a TV2 Kapd el, ha tudsz! című műsorának műsorvezetője
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!